کد خبر:۷۷۸۲۲۰

«ماهیگیر و بهار» در راه ایتالیا

پویانمایی «ماهیگیر و بهار» به کارگردانی سیدحسن سلطانی به ایتالیا رفت.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، پویانمایی «ماهیگیر و بهار» از تولیدات امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش رقابتی پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «لاگو» ایتالیا نمایش داده می‌شود.

این پویانمایی به کارگردانی سیدحسن سلطانی به مدت ۱۰ دقیقه و بدون کلام تولید شده و قرار است در بخش رقابتی ویژه فیلم‌های کودکان با نام یونیسف در روز‌های ۳۱ تیر و ۳ مرداد ۱۳۹۸ (۲۲ و ۲۵ ژوئیه ۲۰۱۹) نمایش داده شود.

انیمیشن «ماهی‌گیر و بهار» برگرفته از کتابی به همین نام اثر مژگان کلهر است که داستان ماهیگیری را روایت می‌کند که در انتظار بهار نشسته، اما بازگشت بهار طولانی شده و او هر روز در کلبه خود با ساختن شکوفه‌هایی منتظر آمدن بهار است تا اینکه یک روز بیرون از کلبه شکوفه‌ای را می‌بیند به دنبال آن می‌رود و متوجه می‌شود کوه یخ بزرگی جلوی آمدن بهار را گرفته است.

این فیلم اولین حضور بین‌المللی خود را در کنار ۵ فیلم دیگر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در پنجاه و نهمین جشنواره فیلم زلین ۲۰۱۹ که چندی پیش در کشور چک برگزار شد، تجربه کرد.

پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «لاگو» از ۲۸ تیر تا ۵ مرداد ۱۳۹۸ (۱۹ تا ۲۷ ژوئیه ۲۰۱۹) در شهر روین لاگو کشور ایتالیا برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار