مسابقات سراسري قرآن دانشجويان كشور در دانشگاه كاشان برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹

مسابقات سراسري قرآن دانشجويان كشور در دانشگاه كاشان برگزار شد

افتتاحيه بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن دانشجويان كشور با حضور 180 نفر از دانشجويان برگزيده‌ منطقه‌اي دانشگاه‌هاي سراسر كشور ديروز درتالار آزادي اين دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، مصطفي عباسي مقدم، معاون مدير كل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در اين مراسم گفت: جامعه ما جامعه‌اي فرهنگي و قرآني است اما هنوز عده‌اي باور نكرده‌اند كه جان و روح مردم ما با قرآن همراه شده است.

وي با اشاره به اينكه اين مسابقات، فرصتي براي توسعه‌ مفاهيم و ارزش‌هاي قرآني است، گفت: ارگان‌هاي دولتي و مردمي بايد عنايت بيشتري در جهت گسترش برنامه‌هاي قرآني داشته باشند.

عباسي مقدم با بيان اينكه بايد قرآن را براي فهم بهتر جوانان روشن تر و روان تر كرد، گفت: اميدواريم كه در سال نوآوري و شكوفايي با ايجاد جاذبه‌هاي خوب، جوانان را به روي آوردن بيشتر به آموزش آموزه‌هاي قرآن تشويق كنيم.

دكتر سيد جواد ساداتي نژاد، رئيس دانشگاه كاشان نيز در اين مراسم اظهار كرد: يكي از مشكلات اساسي و بزرگ بشر امروز، بحران معنويت و ايمان است و تنها چيزي كه مي تواند بشر را از سردرگمي نجات دهد، كلام وحي است، اما متاسفانه امروزه شاهد جفاي بسياري از بيگانگان و روشنفكران کشور خود در داخل هستيم كه باعث شرمندگي ما شده است.

لازم به ذكر است، معاون مديركل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و ديگر مسئولان در مراسم افتتاحيه شرکت داشتند.

اين دوره از مسابقات در شش رشته‌ تحقيق، ترتيل، حفظ پنج جزء، حفظ 10جزء، حفظ 20 جزء و حفظ كل برگزار مي شود.

 خاطرنشان مي شود، همزمان با اين دوره از مسابقات قرآن، نمايشگاه كتاب و نرم افزار با موضوعات قرآني و عرفاني در دانشگاه كاشان برپاست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار