آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹۹۶۸
۷ و ۸ مردادماه؛

هفته آینده چند پروژه دانشگاه تبریز با حضور وزیر علوم افتتاح می‌شود

چند پروژه عمرانی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور و اعضای هیئت امنای این دانشگاه ۷ و ۸ مردادماه سال جاری افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چند پروژه عمرانی، خدماتی و آموزشی دانشگاه تبریز با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پور اصغری معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور و اعضای هیئت امنای این دانشگاه ۷ و ۸ مردادماه سال جاری افتتاح می‌شود.

این پروژه‌ها شامل افتتاح ساختمان دانشکده کشاورزی اهر (در قالب طرح تملک دارائی‌های سرمایه‌ای مصوب)، ساختمان مرکزی حراست در ۵ طبقه (از محل منابع داخلی)، افتتاح و راه اندازی واحد تولیدی شیر و محصولات لبنی دانشگاه تبریز با ظرفیت تولید یک تن در ساعت (از محل کمک‌های خیرین و منابع داخلی) و سیستم آشپزخانه تمام صنعتی است.

بنابراین گزارش، برای افتتاح و راه اندازی این پروژه‌ها نزدیک ۱۹ میلیارد تومان هزینه شده است.

غبار روبی مزار شهدای گمنام، بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه تبریز از جمله بازدید از مرکز رشد و سیستم تصفیه آب قنات، شرکت در جلسه هیئت امنای دانشگاه تبریز، شرکت در جلسه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی استان، جلسه با استاندار، نشست با ایثارگران و جلسه با شورای دانشگاه و هیات ممیزه و نمایندگان شورای صنفی از جمله دیگر برنامه‌های سفر وزیر علوم به استان آذربایجان شرقی و به ویژه دانشگاه تبریز است که در طول مدت دو روز در روز‌های ۷ و ۸ مردادماه سال جاری برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است،  دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه‌های بزرگ کشور‌های منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه‌های بین المللی است.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار