آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹۹۷۳

مسکو و فرانسه بر یافتن راه‌هایی برای حفظ برجام تأکید کردند

وزرای خارجه روسیه و فرانسه طی یک تماس تلفنی بر اتخاذ اقداماتی برای حفظ توافق هسته‌ای ایران و ۴+۱ تأکید کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه طی یک تماس تلفنی در خصوص ایران و تحولات اوکراین گفتگو کردند.

بنا به گزارش شبکه روسی «اینترفکس»، وزرای خارجه روسیه و فرانسه در گفت‌وگوی خود بر اتخاذ گام‌هایی به منظور حفظ توافق هسته‌ای ایران ۱+۴ (انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) تأکید کردند.

از طرف دیگر خبرگزاری رویترز از دیدار اعضای امضاکننده توافق هسته‌ای ایران در تاریخ ۲۸ ژوئیه (۶ مردادماه) در «وین» پایتخت اتریش خبر داد.

بیش از یکسال پیش دولت آمریکا به دستور ترامپ از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد و در پی آن تحریم‌های شدیدی با هدف وادار کردن ایران برای مذاکره مجدد با آمریکا علیه تهران وضع کرد.

جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال بعد از یک سال صبر برای جبران آثار ناشی از خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای، اعلام کرد که به دلیل عدم تحقق وعده‌های کشور‌های اروپایی، گام‌هایی را برای کاهش تعهد به توافق هسته‌ای برمی‌دارد. در گام نخست تعهد ایران به سقف ذخایر اورانیوم و آب سنگین تعلیق شد و در گام دوم نیز ایران غنای اورانیوم تولیدی را از ۳.۶۷ درصد به ۴.۵ درصد افزایش داد.

در پی این اقدام، کشور‌های اروپایی که نگران از بین رفتن برجام هستند، در تلاش هستند تا گام‌هایی را برای حفظ این توافق که تاکنون ایران به آن پایبند بوده است، به کار گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار