آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۱۰۵
رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی:

۹۸ درصد مردم خوددرمانی و خودمراقبتی می‌کنند

منتظری گفت: ۹۴/۶ درصد مردم اطلاعی از سواد سلامت ندارند و با وجود عدم شناخت مردم از وضعیت خودمراقبتی، ۹۸ درصد مردم خوددرمانی و خودمراقبتی‌ می‌کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی منتظری در هفتمین سمپوزیوم وچهارمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار که صبح امروز همزمان با روز جهانی خود مراقبتی در بیمارستان امام خمینی برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه توانایی‌های شناختی حوزه سلامت را سواد سلامت می‌گویند، گفت: خودمراقبتی سه مرحله دارد که شامل خودمراقبتی قبل از بیماری، خودمراقبتی در زمان بیماری و خودمراقبتی پس از پایان بیماری است.

وی افزود: آمار‌های سازمان‌های متولی بهداشت نشان می‌دهد ۹۴/۶ درصد مردم اطلاعی از سواد سلامت ندارند و با وجود عدم شناخت مردم از وضعیت خودمراقبتی، ۹۸ درصد مردم خوددرمانی و خودمراقبتی‌ می‌کنند.

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: پس نتیجه این است که سواد سلامت نوعی مهارت اجتماعی است که می‌تواند در زمان پیشگیری بیماری‌ها برای عدم ابتلا به بیماری، در زمان بیماری برای تبعیت درمان و مصرف دارو و کاهش بسیاری از عوارض دارو‌ها و پس از بهبودی هم در دوران بازتوانی به ما کمک کند که از بار مادی و معنوی از نظام سلامت بکاهد.

منتظری در خاتمه گفت: سواد سلامت در مورد افرادی که سواد خواندن و نوشتن ندارند موضوعیتی ندارد ضمن آنکه مردم باید بدانند برای دریافت سواد سلامت باید به کجا مراجعه و از اطلاعات خود چگونه استفاده کنند که در این‌خصوص باید هماهنگی‌های لازم صورت بگیرد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار