آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۲۳۱
ولایتی:

ارتقای کیفی آموزش و تحول در موضوعات فرهنگی دانشگاه آزاد باید مورد توجه قرار بگیرد

رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد گفت: ارتقای کیفی در آموزش و پژوهش و تحول در موضوعات فرهنگی دانشگاه باید همواره مورد توجه باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر ولایتی رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی با مدیران و معاونان دیدار و درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات مهم و بنیادین موضوعاتی را مطرح کرد. در ابتدای جلسه موید رئیس دفتر هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت انجام شده و همچنین از برنامه‌های در دست اقدام ارائه کرد.

ولایتی رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی در این دیدار صمیمانه ضمن تشکر از همکاری‌های ارزشمند کلیه مدیران، معاونان و کارکنان دفتر هیئت موسس و هیئت امنا، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه‌ای است که مشابه آن در دیگر نقاط وجود ندارد. میزان ارتقاء سطح علمی کشور و ملت ایران در مقایسه با کشور‌های دیگر در سطح بسیار بالایی قرار دارد و دلیل آن تمایل و علاقمندی مردم در تحصیلات علمی است که در این میان نقش دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مهم و تاثیرگذار است.

وی افزود: نفس تاسیس دانشگاه آزاد که با رضایت امام خمینی (ره) بوده و از بیانات مقام معظم رهبری هم در این راستا استفاده شده یک اقدام مثبت است و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و زمینه برای گذراندن تحصیلات در سطوح مختلف در نظام آموزش عالی وجود دارد.

ولایتی در ادامه ضمن تاکید بر رعایت و نظارت بر مسائل فرهنگی و ارتقاء کیفی در آموزش و پژوهش و توجه و تحول در موضوعات فرهنگی دانشگاه افزود: این دانشگاه پسوند اسلامی دارد و باید در عرف و هنجارها، مورد توجه قرار داشته باشد و حوزه فرهنگی و اسلامی باید عمیق باشد که خوشبختانه اهتمام لازم در این زمینه وجود دارد.

رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد مسائل اعتقادی و فرهنگی باید مورد توجه همه مسئولان، کارکنان و مرتبطان با دانشگاه باشد و همواره باید نگاه رو به جلو داشته باشیم.

ولایتی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد حوزه علوم انسانی تصریح کرد: حوزه علوم انسانی بسیار مهم است و باید در این زمینه کار عمیق و گسترده‌ای انجام شود و این موضوع با حضور خسرو پناه محقق شده که بسیار مهم و مثمرثمر است.

وی افزود: باید در این حوزه کار کرد و نباید رشته‌های علوم انسانی، مروج فرهنگ غربی باشد و نظارت بر کیفیت علم و فرهنگ به صورت جدی دنبال گردد. وظیفه هیئت موسس و امنا که هر دو در یک قالب انجام وظیفه می‌کنند بسیار حساس و در بعد نظارتی مهم است و باید در هماهنگی کامل و برنامه ریزی روند اقدامات پیگیری گردد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰
همانطور که ولایتی درسته فرموده دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه‌ای است که مشابه آن در دیگر نقاط وجود ندارد و حتی در دنیا وجود ندارد و مدیرانش منحصربفرد هستند .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار