رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد، دستورالعمل برگزاری هفتمین جشنواره فرهیختگان این دانشگاه را ابلاغ کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل برگزاری هفتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی ابلاغ کرد.
براساس این دستورالعمل پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور شناسایی و تشویق اعضای هیئت علمی، دانشجویان، دانش آموزان و فناوران این دانشگاه در زمینههای مختلف علمی، پژوهشی و فناوری، هفتمین جشنواره علمی و پژوهشی (فرهیختگان) را همانند سالهای گذشته به صورت یکپارچه و ملی برگزار میکند.
در این دستورالعمل تأکید شده با توجه به اهمیت موضوع، لازم است دبیرخانه هیئت امنای استانها و واحدهای جامع مستقل علوم و تحقیقات و نجفآباد با در نظر گرفتن نکات لازم، در مورد اطلاع رسانی موضوع به اعضای هیئت علمی، دانشجویان، دانشآموختگان و علاقهمندان اقدام و نسبت به معرفی برگزیدگان هر استان به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.
نگاهداری در این دستورالعمل تأکید کرده است: برای انتخاب برترینهای جشنواره، چگونگی ارزیابی و دستورالعملهای لازم به واحدها فرستاده میشود.
همچنین دبیرخانه استانهای دانشگاه آزاد اسلامی موظفند ضمن تشکیل ستادی به عنوان «ستاد هماهنگی استانی جشنواره فرهیختگان» با ترکیب رئیس واحد استان به عنوان رئیس ستاد استانی جشنواره، یک تا سه تن از معاونان پژوهش و فناوری یا معاونان علمی واحدهای استان و یک تا سه تن از اعضای هیئت علمی صاحبنظر و برجسته در هر یک از گروههای آموزشی، نسبت به اطلاعرسانی، شناسایی و معرفی برترین تولیدات علمی و معرفی برگزیده در هر بخش همراه با سوابق و مستندات به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.
براساس بندهای این دستورالعمل، مهلت ارسال فهرست برگزیدگان هر استان و مدارک آنها به همراه فرمهای داوری، مستندات، به همراه امتیازهای برگزیدگان و صورتجلسه ستاد هماهنگی استانی جشنواره فرهیختگان حداکثر تا تاریخ ۹۸/۷/۱ است.
در این دستورالعمل تاکید شده بازه زمانی بررسی مدارک و مستندات داوطلبان شرکت در جشنواره از فروردین ۱۳۹۵ تا مهرماه سال ۱۳۹۸ است. برگزیدگان سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ جشنواره نمیتوانند به عنوان برگزیده در همان بخش انتخاب و معرفی شوند. بدیهی است در سایر بخشها امکان معرفی ایشان وجود دارد.
گفتنی است، تکمیل و ارسال فرمها و معیارهای داوری هر بخش جشنواره برای تکتک برگزیدگان و ارسال آنها به همراه سوابق و مستندات مورد بررسی منضم به فایل الکترونیکی (CD) الزامی است. در غیر این صورت در هر مرحله داوری نهایی قرار نمیگیرند.
براساس بندهای این دستورالعمل، به منظور تقدیر از سه تن از برترینهای بخشهای مختلف علمی و پژوهشی دانشگاه که دارای ویژگیهای ممتاز و متمایز نسبت به سایر اعضای هیئت علمی هستند، مراسم اعطای نشان ویژه امام خمینی (ره) نیز همزمان با جشنواره فرهیختگان برگزار میشود. این جایزه در سه سطح طلایی، نقرهای و برنزی به برگزیدگان این بخش تعلق میگیرد.
همچنین در صورت انتشار کتاب با هر یک از ناشران بینالمللی معتبر مانند Springer, Elsevier و... لازم است اصل کتاب به همراه فرم داوری برای دبیرخانه جشنواره فرستاده شود.
در این دستورالعمل تاکید شده دبیرخانه جشنواره صرفاً آثاری را در داوری نهایی منظور خواهد کرد که مستندات و پرونده آنها به صورت کامل براساس آیین نامه و دستورالعملهای جشنواره ارسال شده باشد.
همچنین ضروری است از فرستادن مستقیم اطلاعات توسط واحدها به دبیرخانه جشنواره خودداری به عمل آید و تمامی اطلاعات تنها از طریق دبیرخانه استانها فرستاده شود. در ضمن برای دسترسی به فایل پرسشنامه ها، دستورالعمل ها، فرمهای ارزیابی و سایر اطلاعات و اخبار مربوط به جشنواره، لازم است به سایت اداره کل مراکز تحقیقاتی و ارتباط با صنعت به نشانی https://iui.rvp.iau.ir مراجعه شود.