کد خبر:۷۳۴۱۰۳
رنجبر خبر داد

معرفی ۶۰ پژوهشگر و فناور برتر دانشگاه آزاد در جشنواره فرهیختگان/ طرح پایش به گفتمان بالغ و روزمره آموزشی تبدیل می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در ششمین جشنواره فرهیختگان ۶۰ پژوهشگر و فناور برتر از ۳۳ واحد دانشگاهی برگزیده معرفی می‌شوند.

۶۰ پژوهشگر و فناور برتر دانشگاه آزاد در جشنواره فرهیختگان معرفی می‌شوند/ طرح پایش به گفتمان بالغ و روزمره آموزشی تبدیل می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیژن رنجبر، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در ششمین جشنواره فرهیختگان که هم اکنون در تالار مطهری دانشگاه آزاد در حال برگزاری است با اشاره به جزئیات این جشنواره گفت: امسال نیز مطابق سالیان گذشته جشنواره بزرگداشت فرهیختگان و منتخبین واحد‌های دانشگاه آزاد را برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: ایجاد بستری مناسب برای تکریم مقام دانشمندان و نخبگان عرصه علم و فناوری، شناسایی و معرفی پژوهشگران، کارآفرینان، مدیران و فناوران، کشف استعداد‌های برتر در زمینه‌های علمی و فناورانه، ایجاد انگیزه در محققان نوآوران و پژوهشگران و همچنین فراهم سازی فضایی پرشور و رقابتی در بین پژوهشگران از جمله اهداف جشنواره فرهیختگان است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد عنوان کرد: ۲۲ خرداد ۹۷ برای تمامی استان‌ها و واحد‌های دانشگاهی ابلاغیه‌ای در ۲۲ محور را اعلام کردیم تا آن‌ها برگزیده‌های خود را به ما معرفی کنند. پس از این فراخوان ۵۰۰ پرونده در ۲۲ محور توسط شورای سیاست گذاری و گروه‌های علمی و تخصصی جشنواره بررسی شد.

وی اظهار داشت: از بین تمام پرونده‌های بررسی شده در نهایت ۶۰ پژوهشگر، فناور و کارآفرین و ... انتخاب و امروز تقدیر می‌شوند در واقع از ۳۳ واحد دانشگاهی از ۱۸ استان کشور برگزیده داریم که بیشترین برگزیده با ۸ نفر مربوط به واحد نجف آباد و سپس ۲۵ برگزیده مربوط به واحد قزوین است.

رنجبر درباره تعداد افرادی که قرار است تجلیل شوند، گفت: ۷ پژوهشگر برتر، ۸ کتاب، ۶ مقاله، ۵ طرح پژوهشی، ۵ ثبت اختراع، یک رساله دکتری، ۲ پایان نامه کارشناسی، یک معاون پژوهش و فناوری نمونه، ۵ مجله علمی، ۲ کارآفرین، یک مرکز تحقیقاتی و یک مرکز رشد، یک باشگاه پژوهشگران جوان و نخبه، یک واحد فناور و یک واحد دانشگاهی برتر در طرح پایش امروز تقدیر می‌شوند.

وی عنوان کرد: اجرای طرح پایش تحول بزرگی را در آموزش عالی رقم می‌زند ما همچنان معتقدیم که این طرح باید به گفتمان بالغ و روزمره آموزشی تبدیل شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: قطعا در سال آینده با اجرای این طرح برگزاری جشنواره فرهیختگان رنگ و بوی کاربردی تری را خواهد داشت؛ چرا که برگزیدگانی معرفی می‌شوند که پایان نامه‌ها و رساله هایشان به سمت حل معضلات کشور سوق داده شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار