برخی محافل رسانهای در راستای پروژه همیشگی عملیات روانی خود، از گفتوگوی روزنامه زنجیرهای سازندگی با عزتالله ضرغامی سوءاستفاده کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، برخی محافل رسانهای در راستای پروژه همیشگی عملیات روانی خود، از گفتوگوی روزنامه زنجیرهای سازندگی با عزتالله ضرغامی سوءاستفاده کردند. آنها کوشیدند چنین القا کنند که دولت پنهان، وجود خارجی دارد و کارشکنی میکند و چوب لای چرخ دولت مستقر میگذارد. برخی کانالهای مدعی حمایت از دولت، ضمن تحریف سخنان ضرغامی ادعا کردند که او تلویحا از حضور دولت پنهان در حاکمیت خبر داده است (؟!)
این در حالی است که ضرغامی میگوید کسانی پیشنهاد دادند برخی اختیارات اقتصادی (به خاطر سوءمدیریتهای انجام گرفته) از دولت گرفته شود، اما رهبری مخالفت کردند. با این وجود، محافل رسانهای مغرض چنین القا کردند که دولت پنهان واقعا وجود دارد و فعالیت میکند! این القاء، دروغ محض و جنگ روانی با مردم است.
اقدام روزنامه حزب اشرافی کارگزاران و حلقه همپوشان با آن در حالی است که سال گذشته در اوج آشفتگی اقتصادی و رهاشدگی قیمتها، حزب کارگزاران و اعضای ارشد آن چندین بار در قالب بیانیه و مصاحبه، بر بیکفایتی و سردرگمی دولت روحانی تاکید کردند و خواستار استعفای او شدند!
آنها حتی گفتند اگر چوب خشک به جای روحانی بود، با اختیاراتی که او از رهبری گرفته، اقتصاد را بهتر از این مدیریت میکرد (!)، اما همین طیف، اکنون در آستانه انتخابات مجلس به تلاطم افتادهاند و میخواهند با استفاده از شگرد لولو سازی به نام «دولت پنهان»، رعب افکنی انتخابات ۹۲ و ۹۴ و ۹۶ را تکرار کنند.
جالب اینکه رهبر انقلاب در اوج برخی زمزمههای مشکوک درباره استعفا و کنارهگیری دولت- که حتما با مظلومنماییهای بعدی همراه میشد، مبنی بر اینکه نگذاشتند دولت منتخب مردم کار کند- با طرح مذکور مخالفت کردند. در میان پیشنهاددهندگان، هم برخی کارگزارانیها و حزب مشارکتیها دیده میشدند و هم احمدینژاد!
رهبر انقلاب آن زمان تاکید فرمودند: دولت باید بماند و به مسئولیتها و تکالیف و وعدههای داده شده عمل کند. حضرت آیتالله خامنهای مشابه همین موضع حکیمانه را در سالهای ۹۰ و ۹۱ که فشارها برای کنار زدن دولت احمدینژاد از سوی برخی سیاسیون بالا گرفته بود، اتخاذ کردند و راه فتنهگری و تشویش اذهان عمومی را بستند.