کد خبر:۷۸۲۰۹۴

دو تصمیم دولت برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی شهری

سخنگوی وزارت کشور گفت: دو تصمیم مهم برای کمک به تامین مالی پروژه‌های عمرانی شهری از سوی دولت اتخاذ شده است که می‌تواند کمک شایانی در سرعت بخشیدن به اتمام پروژه‌های عمرانی در شهر‌های کوچک داشته باشد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه شورا و شهرداری‌های کشور تا کنون اقدامات ارزنده و بی شماری برای بهبود بخشیدن کیفیت زندگی مردم انجام داده اند، اظهار داشت: اجرای پروژه‌های عمرانی شهری یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های مدیریت‌های شهری در اقصی نقاط کشور است که بر اساس نیاز منطقه و شهر و طبق مطالعات دقیق در راستای گره گشایی از مشکلات مردم انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه نداشتن درآمد‌های پایدار برای شهرداری‌ها مشکلات فراوانی را به وجود آورده است افزود: شهرداری‌های دارای رتبه‌های بالا و شهرداری‌های کلانشهر‌ها معمولاً توانایی انجام برنامه‌های عمرانی شهری را بر اساس بودجه و درآمد خود دارند، اما برخی از شهرداری‌های کوچک و کم درآمد برای تامین مالی پروژه‌ها عمران شهری خود با مشکل منابع مالی مواجه هستند که دولت برای حل این مشکل تصمیماتی اتخاذ کرده است.

سخنگوی وزارت کشور تصریح کرد: دو تصمیم مهم برای کمک به تامین مالی پروژه‌های عمرانی شهری از سوی دولت اتخاذ شده است که می‌تواند کمک شایانی در سرعت بخشیدن به اتمام پروژه‌های عمرانی در شهر‌های کوچک داشته باشد.

سامانی با بیان اینکه شهرداری‌ها باید با توجه به محدویت‌های منابع مالی پروژه‌های عمرانی را بر اساس اولویت و نیازمندی‌های اساسی مردم اجرا و تکمیل کنند، اضافه کرد: اعطای وام قرض الحسنه به شهرداری‌های کم درآمد و انتشار اوراق مالی اسلامی دو تصمیم مهم دولت برای حل مشکل تامین مالی پروژه عمرانی شهری است.

وی تاکید کرد: بر اساس آخرین گزارش دریافتی، اعطای ۱۲۵ فقره وام قرض الحسنه به شهرداری‌های کشور به ارزش ۲۲۴ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان و انتشار بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی به تصویب رسیده است.

سخنگوی وزارت کشور گفت: پرداخت وام‌های قرض الحسنه به شهرداری‌های کم درآمد آغاز شده و تا کنون حدود ۱۰۵ میلیارد تومان پرداخت شده و این اقدام با همت دولت با هدف رفع مشکلات شهر‌های کم برخوردار ادامه دارد.

​سامانی یادآور شد: مشکلات موجود در شهر‌ها یک مشکل عمومی است که از جمله آن می‌توان به تراکم فروشی با هدف تامین منابع مالی اشاره کرد به همین جهت وزارت کشور در این دوره لایحه درآمد پایدار شهری را تهیه و تدوین کرده که امیدواریم این لایحه هر چه زودتر به تصویب برسد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار