آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۱۴۰
حبیبی:

پژوهش‌های علوم انسانی در مراکز رشد فعال شوند

رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: مراکز رشد در حوزه علوم انسانی مانند حوزه‌های مهندسی و علوم پایه باید فعال شوند.

اصلاح شد//// پژوهش‌های علوم انسانی در مراکز رشد فعال شوند

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه مشترک رئیس دانشگاه خوارزمی و رئیس پارک علم و فناوری البرز در راستای همکاری‌های این دانشگاه با دستگا‌های اجرایی و مراکز علمی و پژوهشی استان، برگزار شد.

در این جلسه عطاءالله ربانی، رئیس پارک علم و فناوری البرز بخشی از فعالیت‌های علمی این پارک را برشمرد و گفت: دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توانند با کمک یکدیگر، به حل مشکلات مختلف کشور به خصوص در دروان تحریم‌ها کمک کنند.

ربانی افزود: این همکاری‌ها زمینه هم افزایی و تقویت توان مشترک بین دانشگاه و مراکز پژوهشی را بیشتر می‌کند و به دانشجویان برای انجام پژوهش‌های هدفمند یاری می‌رساند.

رئیس پارک علم و فناوری البرز ادامه داد: وزارتخانه‌ها در دولت به فکر ایجاد فضای پژوهشی با حضور کارورزان و کارآمدان حوزه علم و تخصص هستند و همین امر فرصت‌های مطالعاتی مغتنمی را برای پژوهشگران ایجاد می‌کند و هم افزایی مجموعه‌های علمی را می‌طلبد.

وی در ادامه پیشنهاد همکاری متقابل بین دانشگاه خوارزمی و پارک علم و فناوری البرز را بسیار مفید و ارزشمند دانست و بیان کرد: این ارتباطات علمی قابلیت رشد و ارتقا دارد.

در بخش دیگری از این جلسه عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی به سابقه همکاری دانشگاه و پارک علم وفناوری البرز اشاره کرد و گفت: ارتباط ما در اجرای برنامه‌های پژوهش محور نتایج خوبی به بار آورده است.

حبیبی افزود: دانشگاه خانه پژوهشگران و فناوران است و ما مأموریت‌های خود را با هدف توسعه در حوزه‌های مختلف کشور تنظیم کرده ایم.

رئیس دانشگاه خوارزمی پیشنهاد کرد: در حوزه علوم انسانی هم باید مراکز رشد فعال شوند و همانطور که در صنعت به دنبال حضور اساتید دانشگاهی هستیم باید نقش صنعتگران را در دانشگاه نیز تبیین کنیم.

در این جلسه حاضرین ضمن ارائه نظرات خود درباره همکاری‌های متقابل و شیوه تعامل بین دانشگاه خوارزمی و پارک علم و فناوری با مجموعه پژوهشکده‌ها و مراکز علمی و پژوهشی پارک و جهاد دانشگاهی آشنا شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار