
طی جلسه مشترک؛
همکاریهای بین دانشگاه خوارزمی و نیروی انتظامی البرز توسعه مییابد
طی نشست مشترک بین رئیس دانشگاه خوارزمی و فرمانده انتظامی البرز مقرر شد که برای عملیاتی شدن تفاهم نامههای موجود، گروههای مشترک تشکیل شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک رئیس دانشگاه خوارزمی و فرمانده نیروی انتظامی البرز در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.
عزبزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی در ابتدای این جلسه به معرفی دانشگاه در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی و دانشجویی پرداخت و گفت: دانشگاه خوارزمی آمادگی دارد همکاریهای علمی، پژوهشی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و مشاورهای خود را با مجموعه نیروی انتظامی توسعه دهد.
حبیبی با بخشی از مشکلات دانشگاه اشاره کرد و گفت: مشکلات پیرامونی ما در حوزههای حمل و نقل عمومی به خصوص ایستگاه متروی دانشگاه خورازمی است که با بهره برداری از آن، دانشگاهیان و مردم کمالشهر از خدمات حمل و نقل ریلی در سطح شهر بهره مند میشوند.
رئیس دانشگاه خوارزمی ادامه داد: مسائل اجتماعی نیز حول دانشگاه شکل میگیرد که ممکن است برای دانشجویان و دانشگاهیان مشکلاتی را ایجاد کند که برای حل این مسائل به یاری دستگاههای اجرایی استان نیازمندیم.
در ادامه این جلسه، سردار محمدیان، فرمانده نیروی انتظامی البرز گفت: دانشگاه نقش و جایگاه مهم و تأثیرگذاری در جامعه دارد و میتواند به توسعه حوزههای مختلف جامعه کمک کند.
محمدیان با بیان اینکه برگزاری چنین نشستهایی را مغتنم و ارزشمند برشمرد و گفت: ارتباط دانشگاه خوارزمی با دستگاههای اجرایی خوب بوده است و همین امر نشان دهنده نقش دانشگاه در توسعه استان است.
فرمانده انتظامی البرز بیان کرد: ما آمادگی داریم که با همه توان پژوهشی و عملیاتی خود در کنار دانشگاه باشیم و هرگونه همکاری را با این نهاد علمی داشته باشیم.
در این جلسه معاونین دانشگاه اساتید مرتبط و معاونین نیروی انتظامی استان البرز به بیان نظرات و نقطه نظرات علمی خود و شیوههای همکاری و عملیاتی کردن این نشستها پرداختند.
در انتها مقرر شد تیمی مشترک بین دانشگاه و نیروی انتظامی استان البرز تفاهم نامه موجود بین دو طرف را به شکل عملیاتی و اجرای فعال کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.