آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۸۰۱

چوب‌های افتاده و شکسته جنگل حراج می‌شوند!

رئیس سازمان جنگل‌ها گفت: بر اساس قانون درختان افتاده، شکسته و پوسیده را از جنگل بیرون می‌آوریم و در خارج از جنگل به مزایده می‌گذاریم و اگر شرکتی «مجوز ترک تشریفات» بیاورد، بدون مزایده به آن‌ها واگذار خواهیم کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خلیل آقایی رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور امروز در سومین جشنواره ملی روز جنگلبان که در سالن غدیر سازمان جنگل‌ها برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که ماجرای انتقال چوب از جنگل به کجا رسید و آیا به شرکت خاصی این چوب‌ها را واگذار کردید، گفت: تاکنون با هیچ شرکتی در این باره وارد مذاکره نشده‌ایم و قرار هم نیست به شرکت خاصی واگذار کنیم.

آقایی اظهار داشت: قرار است چوب‌های افتاده، شکسته و پوسیده جنگل‌ها توسط خود ما بیرون آورده شده و پس از آن در خارج از جنگل آن‌ها را به مزایده بگذاریم و به هیچ عنوان انجام مزایده در داخل جنگل را انجام نخواهیم داد.

وی همچنین گفت: تنها در صورتی که شرکتی «مجوز ترک تشریفات» بیاورد بدون انجام مزایده چوب را واگذار می‌کنیم.

خبرنگار فارس پرسید منظور شما از ترک تشریفات چیست گفت: شرکت‌هایی که از مراجع مسئول مجوزی برای دریافت چوب بیاورند بدون انجام مزایده به آن‌ها تحویل خواهیم داد.

* درختان شکسته و افتاده کم هستند و مشکل صنایع چوب را برطرف نمی‌کنند

رئیس سازمان جنگل‌ها در پاسخ به این سوال که آیا انتقال این چوب‌ها و در حقیقت استفاده از جنگل‌ها نقض طرح تنفس نیست که پیش از این مصوب شده بود و با استناد به این طرح ۱۰ سال حق برداشت از جنگل را ندارید، گفت: در تبصره همین طرح آمده است که طی سه سال نخست اجرای این طرح می‌توانیم درختان افتاده، پوسیده و شکسته را از جنگل خارج و مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

خبرنگار فارس پرسید پس چرا طی سال‌های گذشته مقاومت می‌کردید و طی این مدت در قبال درخواست شرکت‌ها حاضر به اجرای این تبصره نبودید، افزود: اعتقاد ما این بود که استفاده از این درختان شکسته و افتاده نمی‌تواند مشکل صنایع چوب کشور را برطرف کند. این درختان به اندازه‌ای کم است که مشکل صنعت چوب را رفع نمی‌کند.

آقایی در ادامه همچنین از آغاز طرح حفاظت از جنگل‌ها در طرح ۲.۷ میلیون هکتار خبر داد و گفت: شرکت‌های طرف قرارداد باید در قبال این حفاظت‌ها جوابگو باشند.

وی همچنین از برنامه مبارزه با آفت شب‌پره شمشاد خبر داد و گفت: این طرح در استان‌های شمالی انجام می‌شود و این آفت را ریشه‌کن خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶
این طرح باعث نابودی جنگل میشه تو یکی از جنگل های زاگرس این طرح رو اجرا کردن یه عده با اره برقی افتادن به جون درختای بلوط و همه رو نابود کردن به اسم درخت های خشک
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار