کد خبر:۷۸۳۶۵۰
با تلاش یک شرکت دارویی؛

سوریه مقصد صادرات نانوداروی ضدسرطان ایرانی است

۳۰۰۰ ویال نانوداروی ضدسرطان نانویی به کشور سوریه صادر شده است و ارمنستان، لبنان، عراق، عمان، تایلند و اسپانیا مقاصد صادراتی بعدی این محصولات هستند.

سوریه مقصد صادرات نانوداروی ضدسرطان ایرانی است

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ یک شرکت دارویی موفق به صادرات محصولات دارویی به کشور‌های مختلف آسیایی شده و همچنین در حال طی مراحل قانونی برای صادرات به اروپا است. 
 
مهناز قمی مدیرعامل شرکت اکسیر نانو سینا ضمن تاکید بر تداوم توسعه بازار نانودارو این کشور در خارج از کشور گفت: «تاکنون ۳۰۰۰ ویال نانوداروی ضدسرطان سینادوکسوزوم به کشور سوریه صادر شده است. همچنین برای صادرات این نانوداروی ضدسرطان به ارمنستان، لبنان و عراق نیز مراحل قانونی ثبت دارو در حال انجام است.»

قمی درباره محصولات در دست توسعه این شرکت می‌گوید: «چهار داروی شیمی‌درمانی برپایه نانولیپوزوم، ۵ مکمل بر پایه مایسل و سه محصول برپایه ژل و پماد نیز در دست توسعه است که انتظار می‌رود تا پایان سال جاری دو محصول به مرحله تولید برسند.»

مدیرعامل این شرکت با اذعان به فروش قابل توجه این نانومحصولات در بازار داخل می‌گوید: «این نانودارو‌ها در بازار مورد پذیرش قرار گرفته و مردم به این دارو‌ها اعتماد پیدا کرده‌اند به طوری که در طول یک سال گذشته فروش این محصولات در بازار داخل ۲۰۰ درصد رشد داشته است. بازخورد مثبت دارو در بازار و راهبرد‌های بازریابی از جمله دلایل رشد فروش این محصولات بوده است. البته ما تلاش‌های زیادی برای ایجاد اعتماد عمومی روی این محصولات کرده‌ایم برای مثال برای دارو سیناکورکومین ۳۰ آزمون بالینی انجام شده که نتایج آن روی سایت شرکت قابل دسترسی بوده و بخشی از نتایج آن نیز به صورت مقالات علمی منتشر شده است. همچنین پتنت فناوری سینادوکسوزوم نیز در دفتر اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است.»

کورکومین به علت عدم انحلال در آب، قابلیت جذب توسط بدن را ندارد، لذا محلول سازی کورکومین در محیط آبی دارای اهمیت فراوانی است. این شرکت با استفاده از فناوری‌نانو انحلال‌پذیری کورکومین را در بدن افزایش داده است. به طور کلی مهم‌ترین اثرات کورکومین اثرات ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی و پیشگیری کننده از سرطان است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار