
نوبخت اعلام کرد؛
متروی تهران آماده ارائه خدمات به شهروندان در نماز عید سعید قربان است
فرنوش نوبخت مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: به مناسبت فرارسیدن عید قربان، شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه آماده ارائه خدمات به شهروندان و شرکتکنندگان در نماز روز عید سعید قربان است و این آمادگی وجود دارد که در این روز قطارهای فوقالعاده اعزام شوند.

گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ به گزارش مدیریت ارتباطات وامور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه فرنوش نوبخت ضمن تبریک عیدسعید قربان گفت: نماز عید قربان در روز دوشنبه (۲۱ مرداد ۹۸) در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران اقامه میشود و متروی تهران با توجه به نزدیکی دو ایستگاه شهید بهشتی و مصلی امام خمینی (ره) بهترین وسیله برای رسیدن به این مکان است.
وی افزود: در همین راستا شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه آماده ارائه خدمات به شهروندان و شرکتکنندگان در نماز روز عید سعید قربان است و این آمادگی وجود دارد که در صورت نیاز در تمام خطوط متروی تهران به خصوص در خطوط یک و سه که دو ایستگاه شهید بهشتی و مصلی امام خمینی (ره) در آن قرار دارند، قطارهای فوقالعاده اعزام شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.