کد خبر:۷۸۴۲۳۹
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان:

دانشگاه علمی کاربردی لرستان در ۲۱۷ رشته کاردانی و کارشناسی دانشجو می‌پذیرد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان در جمع خبرنگاران گفت: این دانشگاه مهرماه امسال در ۱۳۱ رشته در مقطع کاردانی و ۸۶ رشته در مقطع کارشناسی پذیرش دانشجو خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرح‌بخش، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان در نشست خبری که با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار پیش از ظهر امروز برگزار شد، گفت: مسائل سیاسی در دانشگاه علمی کاربردی جایگاهی ندارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان افزود: خبرنگاران رسالت بسیار ارزشمندی را به دوش می‌کشند، از طرفی بازوان مدیران و از طرفی چشم بینا و گوش شنوای جامعه هستند که در راستای توسعه استان قلم می‌زنند.

وی خاطرنشان کرد: در آذرماه استارتاپ گیاهان دارویی و بلوط با همکاری سایر سازمان‌ها استارت می‌خورد که در مباحث مختلف اشتغال استان تاثیر بسزایی خواهد داشت.

فرح بخش ادامه داد: همانطور که لرستان در زمینه بلوط از جهت حجم و تعدد درختان بلوط استان اول کشور است، به همین جهت می‌توانیم با کمک اصحاب رسانه حمایت‌های لازم جهت راه اندازی این استارتاپ‌ها را به دست آوریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان در مهرماه امسال ۱۳۱ رشته در دوره کاردانی و ۸۶ رشته در دوره کارشناسی پذیرش دانشجو خواهد داشت.

وی گفت: ثبت‌نام دانشجویان در دوره کاردانی از ۲۷ مردادماه و دوره کارشناسی از دوم شهریورماه آغاز می‌شود و پایان شهریور ماه ۹۸ ماموریت مراکز دولتی به پایان می‌رسد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با بیان اینکه دولت مصوبه‌ای مبنی بر انحلال مراکز وابسته به دولت تصویب کرده است گفت: در همین راستا ۹ مرکز دولتی لرستان طبق این مصوبه تا پایان شهریور ۹۸ ماموریت آن‌ها پایان خواهد یافت.

وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد در صدد جایگزینی چند مرکز هستیم، چرا که رشته‌ها و تقاضا‌هایی وجود دارد که باید جوابگوی آن‌ها باشیم. ۱۸۰۰ استاد و مدرس داشتیم که ۱۲۰۰ نفر از آن‌ها در استان حضور فعال دارنن، از این تعداد ۷۰۰ نفر تایید شده و دارای صلاحیت علمی برای ادامه فعالیت هستند.

فرح بخش تاکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی یک مرکز علمی و پژوهشی است و مسائل سیاسی در این دانشگاه جایگاهی ندارد. حدود ۵۰۰ نفر از اساتید به دلیل این‌که کد استادی نداشته‌اند کنار گذاشته شده‌اند.

وی ادامه داد: در دو سال قبل ۳۲ مرکز علمی کاربردی در سطح استان فعال بود، ولی در حال حاضر ۲۰ مرکز فعال داریم به همین جهت پایین آمدن تعداد اساتید هم طبیعی است. دوره ارشد در کل کشور در دانشگاه جامع علمی کاربردی بنا به سیاست‌های کلی این دانشگاه راه‌اندازی نشده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان افزود: مراکزی که حداقل‌ها را رعایت نکرده بودند و کیفیت لازم را نداشتند از گردونه علمی، آموزشی خارج شده‌اند. ادعا نداریم که یک دانشگاه کیفی هستیم، اما در راستای کیفی سازی قدم بر می‌داریم.

گفتنی است، نشست خبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۲۲ مردادماه در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه در خرم‌آباد برگزار و در پایان با اهدا لوح و هدایایی از #خبرنگاران فعال در عرصه مطبوعات و خبرگزاری‌های استان تجلیل به عمل آمد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار