کد خبر:۶۸۳۹۲۸
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور:

آیین‌نامه مدیریت در دانشگاه علمی و کاربردی اجرایی می‌شود

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: آیین‌نامه مدیریت در دانشگاه علمی و کاربردی اجرایی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  محمدحسین امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور در اولین گردهمایی روسای دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در سال ۹۷، اظهار کرد: مهم‌ترین برنامه ما در سال‌جاری تداوم برنامه ارتقای کیفیت است.

وی با تاکید بر اینکه امسال همچنان تکمیل برنامه مأموریت‌گرایی را در اولویت داریم، ادامه داد: اخرین مرحله از بحث مأموریت‌گرایی مراکز در حال پیگیری است؛ در سال‌جاری با سرعت بیشتری بحث بازنگری در برنامه‌های درسی را داریم و با تقسیم کاری در استان‌ها این برنامه اجرایی می‌شود.

امید گفت: امسال برنامه تاسیس مراکز فناوری و مراکز رشد را داریم و امیدواریم هر مرکز دانشگاه علمی کاربردی یک مرکز کارآفرینی داشته باشد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور اضافه کرد: در زمینه راه‌اندازی کلینیک‌های کارآفرینی برای بحث آموزش‌های مهارتی سرمایه‌گذاری کردیم تا هم دانشجویان ما و هم دیگر دانشجویان در این کلینیک‌ها فعالیت‌های نوآورانه انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین امسال تثبیت وضعیت مراکز علمی‌کاربردی را در برنامه داریم، بزودی اساسنامه این مراکز تصویب می‌شود که مبنایی برای بهره‌مندی از کمک‌های دولتی است.

امید یادآور شد: در قانون برنامه ششم ۲۰۰ میلیارد تومان داشتیم که به دلیل عدم ثبات در مراکز نتوانستیم از آن استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان اینکه امسال آیین‌نامه مدیریت در دانشگاه اجرایی می‌شود که نیاز است استان‌ها به اجرای آن کمک کنند، گفت: با توجه به افزایش پذیرش‌هایی که داریم از جهت مالی مشکلی برای مراکز پیش نخواهد آمد.

وی با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری در خصوص مراکز دولتی دانشگاه علمی‌کاربردی، تصریح کرد: برای مهرماه براساس آخرین لیستی که سازمان به ما داده ۲۸۱ مرکز علمی کاربردی دولتی پذیرش نخواهند داشت، نهادهای عمومی غیر دولتی پذیرش دانشجو خواهند داشت.

امید اظهار کرد: شورای عالی اداری، دولت را مکلف کرده که بر اجرای این مصوبه نظارت کند. موسسات جهاد کشاورزی و صنعت آب و برق پودمان‌ها را ادامه می‌دهند ولی آموزش رسمی نخواهند داشت.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور اظهار کرد: به وزرا اعلام کردیم شرایطمان را در خصوص واگذاری مراکز دولتی مشخص می‌کنیم ولی تصمیم کلی با دستگاه جرایی است.

وی ادامه داد: برخی دستگاه‌ها اجرایی تمایلی به واگذاری ندارند، ما نمی‌توانیم به این موضوع ورود پیدا کنیم، اگر دستگاه اجرایی می‌خواهد واگذاری کند، صلاحیت دستگاه متقاضی توسط ما بررسی می‌شود.

امید تصریح کرد: برخی از مراکزی که فقط سرپرستی آنها توسط دستگاه دولتی بوده، می‌توانند از بین کارکنان، مدیران و مدرسان خود، هیئت موسس داشته باشند و از خدمات و امکانات دستگاه متقاضی تا زمانیکه خودشان بتوانند محیط آموزشی تدارک ببینند، استفاده کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور خاطر نشان کرد: این مراکز موظف‌اند تا پایان سال تحصیلی۹۷-۹۸ دانشجویان خود را فارغ‌التحصیل کنند و در غیر اینصورت دانشجویان جایابی می‌شوند.

وی عنوان کرد: هیچ دانشجویی از دانشگاه علمی‌کاربردی در این مصوبه با مشکل مواجه نمی‌شود چرا که ما پاسخگوییم.

امید درباره موسسات دانشگاه علمی کاربردی نیز گفت:  ۲۰ بهمن ۹۷ پایان کار این مراکز است اما یک مصوبه دیگر وجود دارد که براساس آن اختیاراتی که قبلا به این موسسات واگذار کرده بودیم به خودمان بازگشت.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور ادامه داد: ما هیچ مسئولیت اداری، مالی و کاری با موسسات دانشگاه علمی کاربردی  و مراکز وابسته با آنها نداریم.

وی اظهار کرد: در پذیرش مهر ماه موسسات دانشگاه علمی کاربردی در پذیرش دانشجو نقشی ندارند و این مسئولیت به عهده مراکز استانی است.

امید اضافه کرد: کارکنان، مدرسین و دانشجویان این موسسات چندان نگران نباشند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه در برخی استان‌ها تعدادی از مراکز انحصاری بودند، افزود: قبل از اینکه پذیرش مهر ماه را ببندیم، مراکز مشابه یا دستگاه غیردولتی که توان اجرای آن را دارند، شناسایی شوند و این رشته‌ها به آنها واگذار شود و نهایتا آنها را به مراکز علمی کاربردی تبدیل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار