قهرمان بینالمللی که تاکنون صاحب پنج رکورد ملی و یک رکورد جهانی شده است، حکم رسمی و مدال خود در رشته دوی ۱۰۰ متر با طناب را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اهدا کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قهرمان بینالمللی که تاکنون صاحب پنج رکورد ملی و یک رکورد جهانی شده است، حکم رسمی و مدال خود در رشته دوی ۱۰۰ متر با طناب را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اهدا کرد.
در مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، جعفر آشوری قهرمان بینالمللی که تاکنون صاحب پنج رکورد ملی و یک رکورد جهانی شده است و اول آبان سال ۹۷ موفق شده بود رکورد گینس را بشکند، حکم رسمی و مدال خود در رشته دوی ۱۰۰ متر با طناب (Skipping with rope) دریافتی از مؤسسه گینس را به سیداحمد ابوالقاسمیفر رئیس این دانشگاه اهدا کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در این مراسم با تبریک به مسئولان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و جعفر آشوری گفت: همت و تلاش مجموعه تربیت بدنی و معاون فرهنگی و دانشجویی و هشت ماه تلاش این ورزشکار منجر به این شد که چنین رکودی در گینس ثبت شود.
ابوالقاسمیفر درباره اثربخشی این موفقیت در نسل جوان خاطرنشان کرد: نتیجه این اقدام یک کار فرهنگی میشود؛ یعنی اینکه ما به جوانان انرژی مثبت تزریق کنیم و باعث رتبه و مقام آوردن آنها در میدان بینالمللی شویم.
وی خاطرنشان کرد: حاضریم با همه امکانات و ظرفیت در خدمت چنین قهرمانهایی باشیم تا باعث سربلندی کشورمان شوند؛ بنابراین با توجه به تجربیات و اخلاق ورزشی وی، این واحد دانشگاهی با افتخار حاضر است در زمینه تدریس دروس تربیت بدنی برای دانشجویان از آقای آشوری استفاده کند.
آشوری هم خطاب به حاضران در جلسه گفت: اگرچه ورزشکارم و فعالیت اصلی من در زمینه ورزش است؛ اما دارای مدرک فوق لیسانس رشته دامپروری، نویسنده دو کتاب و صاحب ۲۵ مقاله هستم. پیش از این پنج رکود جهانی و ملی را ثبت کردهام.
وی درباره تصمیم خود مبنی بر اقدام به رکوردزنی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اظهار کرد: بعد از طی مراحل قانونی و ثبت در گینس و ارسال حکم و مدال از انگلستان برای من و با توجه به اینکه ثبت تمام رکوردها اکثراً در خارج از استان سمنان بوده است، تصمیم گرفتم این رکورد را در شهر شاهرود ثبت کنم و حکم و مدال خودم را به پاس قدردانی از تلاش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و مجموعه مدیریتی وی به دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تقدیم کنم.
مربی جعفر آشوری درباره موفقیت ثبت رکورد وی گفت: رکود آقای آشوری حاصل کار گروهی و تلاش معاونت فرهنگی دانشجویی و بهخصوص اداره تربیت بدنی دانشگاه بوده است.
سیدجواد ضیاءالحق اظهار کرد: یکی از نیازمندیهای ثبت رکورد گینس، جمعآوری، ضبط و ارسال مستندات و فیلمبرداری و... است که این با کار تیمی، تلاشها، پیگیریها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود محقق شد و در نهایت باعث شد نام شهر شاهرود در یکی از رکوردهای گینس ثبت شود.
عضو هیئت علمی گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تأکید کرد: البته برای ثبت رکورد در گینس هزینهها و امکانات خیلی زیادی لازم بود که بخشی از آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و با کمکهای مسئولان این واحد دانشگاهی محقق شد و امیدواریم باعث ایجاد انگیزه در دانشجویان و سایر جوانان شهر شاهرود شود.