رئیس دانشگاه علمی کاربردی قم گفت: دانشجویان در ۵ رشته جدید در دانشگاه علمی کاربردی قم پذیرش میشوند و درصدهای اختصاص دادهشده به ۴ گروه اصلی با توجه به نیازسنجی در استان است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسن نادری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه از آغاز ثبتنام پذیرش دانشجو برای مهرماه ۹۸ خبر داد و افزود: فعالیت ۶ مرکز دانشگاه علمی کاربردی در استان قم با ظرفیت سه هزار و ۹۹۵ دانشجو قابل توجه بوده و با توجه به رسالت دانشگاه ۴۰ درصد پذیرفتگان شاغل و ۶۰ درصد با سهمیه آزاد وارد دانشگاه میشوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم تعداد رشتههای مراکز علمی کاربردی را ۵۷ کد رشته محل اعلام کرد و گفت: مراکز با توجه به تخصص و محوریت خاص تأسیس خود دانشجو پذیرفته و ۶۱ درصد رشتهها در مقطع کاردانی و ۳۹ درصد آن در مقطع کارشناسی است.
وی از پذیرش دانشجو در ۵ رشته جدید نیز خبر داد و تصریح کرد: درصدهای اختصاص دادهشده به ۴ گروه اصلی با توجه به نیازسنجی در استان به ترتیب ۴۹ درصد مدیریت، ۳۹ درصد فرهنگ و هنر، ۱۴ درصد صنعت و ۸ درصد کشاورزی است.
نادری رشتههای جدید را کاردانی حرفهای خبرنگاری، بازرگانی مشاوره حقوقی اصناف و کارشناسی حرفهای هنرهای دیجیتال با گرایش گرافیک متحرک اعلام و خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد افزایش رشتهها بر اساس نیازسنجیهای انجامشده و مجوز دو مرکز خصوصی نیز برای نخستین بار در استان قم صادرشده است.
وی فعالیت بخش خصوصی را بر اساس سیاستهای دانشگاه علمی کاربردی با شرایط خاص بلامانع توصیف کرد و ادامه داد: هر بخش خصوصی که ازنظر دانشگاه توانمند شناخته شود و فضای لازم برای اشتغالزایی را داشته و دارای محیط کار باشد، میتواند برای دریافت مجوز اقدام کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم دانشگاه را آماده برگزاری دورههای کوتاهمدت مهارتی دانست و بیان کرد: برنامههای پیش روی دانشگاه علمی کاربردی استان قم برگزاری ۵ نمایشگاه توسعه اشتغال و کارآفرینی و برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ. کاربردی است.
وی ادامه داد: از دیگر برنامههای دانشگاه ایجاد دو استارتآپ گردشگری و سوهان بوده که با توجه به آینده اقتصادی استان که بر مبنای گردشگری مذهبی برنامهریزیشده بسیار مهم بوده و دانشگاه نیز به آن پرداخته است.
نادری فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علمی کاربردی را قابلتوجه خواند و ابراز کرد: برگزاری المپیاد ورزشی، جشنواره قرآن و عترت و تأسیس کلینیک کارآفرینی و مشاور شغلی فضای لازم برای فعالیتهای دانشجویی را در همه عرصهها ایجاد کرده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم کلینیک کارآفرینی و مشاوره شغلی دانشگاه علمی کاربردی را گام مؤثری در اشتغالزایی دانشجویان دانست و خاطرنشان کرد: کلینیک کارآفرینی و مشاوره شغلی با همکاری پارک علم و فناوری در تبدیل ایدههای دانشجویان به محصول تجاری همکاری میکند.
وی همچنین از برگزاری دوره دوم مسابقه طرح کسب و کار در کشور خبر داد و گفت: این مسابقه بهمنظور آشنایی دانشجویان با حوزه اشتغال انجام شده و تمام مشاورههای لازم در همه مراحل به دانشجویان داده میشود.