آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۲۸۶
غلامی در کردستان:

مراکز علمی کاربردی مورد حمایت وزارت علوم قرار می‌گیرند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مراکز علمی - کاربردی بخش خصوصی در آینده مورد حمایت بیشتر وزارت علوم قرار می‌گیرند.

//مراکز علمی کاربردی در آینده مورد حمایت بیشتر وزارت علوم قرار می‌گیرند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز، دوم شهریورماه در سفر به کردستان در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان گفت: در این سفر بیشترین برنامه بازدید از دانشگاه کردستان و افتتاح سایر پروژه‌های هفته دولت به همراه استاندار را در دستور کار داریم.

غلامی در خصوص شایعه تعطیلی دانشگاه علمی کاربردی افزود: مراکز دانشگاه علمی - کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی تعطیل شده است و مراکز علمی کاربردی بخش خصوصی قاعدتا باید در کنار صنایع، حرفه‌ها، محل‌های اشتغال دانشجویان شکل بگیرند، ساماندهی شده و اساسنامه خوبی برای آن تدوین شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه مراکز علمی - کاربردی بخش خصوصی در آینده مورد حمایت بیشتر وزارت علوم قرار می‌گیرد، بیان کرد: توصیه داریم علمی - کاربردی‌ها باید در کنار صنایع و حرفه‌ها باشند تا شاغلان این واحد‌ها بتوانند اطلاعات علمی و مهارت‌های فنی خود را با استفاده از یافته‌های علمی جدید افزایش دهند که قطعا این امر در تولیدشان مؤثر خواهد بود.

وی اعلام کرد: انجام این کار هم می‌تواند در تولید، ابداع در کار، انتقال فناوری‌های جدید در کار، علمی کردن و دانش بنیان کردن کار‌های تولیدی در هر بخشی از کانال این دانشگاه‌های علمی کاربردی بهتر انجام خواهد شد.

غلامی به طرح بومی گزینی دانشجویان اشاره و عنوان کرد: طرح بومی‌گزینی مصوبه مجلس بوده و قاعدتا هر تغییر باید با مجوز مجلس شورای اسلامی صورت گیرد. وزارت علوم و تحقیقات فناوری هم سال گذشته پیشنهادی برای اصلاح و تعدیل آن ارائه داد.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد در کنار مزایای طرح بومی گزینی شامل در کنار خانواده بودن دانشجویان، تسهیل در رفت و آمد‌ها که در مصوبه اول آن مورد توجه بوده، در طول چندسال از اجرای آن معایبی نیز دیده شده است که اصلاح آن می‌تواند در رفع معایب طرح مؤثر باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار