رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان گفت: سال آینده جشنواره رسانه و توسعه گفتمان مهارت آموزشی در گلستان برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیراحمد دهقانی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان از برگزاری جشنواره رسانه و توسعه گفتمان مهارت آموزشی این استان خبر داد و گفت: این جشنواره در سال آینده برگزار میشود و از رسانههای میخواهیم در این زمینه ما را کمک کنند.
دهقانی با بیان اینکه در گلستان ۱۲ مرکز علمی کاربردی فعال وجود دارد، گفت: در این مراکز ۴۲۰۰ دانشجو در ۱۴۰ رشته مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان بیان کرد: این دانشگاه در زمره دانشگاههای نسل سوم است و ۷۰ درصد واحدهای آن عملی و در جوار کار ایجاد شده اند.
وی با بیان این که دانشگلاه علمی کاربردی، بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است، ادامه داد: تا پایان برنامه ششم توسعه باید تعداد دانشجویان مهارتی کشور ۳۰ درصد شود، ولی تاکنون ۵۰ درصد این برنامه هم محقق نشده است.
دهقانی به آمار ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشتههای فنی و حرفهای اشاره کرد و گفت: در سالهای آتی با ورود این دانش آموزان شرایط دانشگاهها بهتر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان همچنین از نیازسنجی از ادارات و دستگاههای مختلف برای تعریف رشتهها جدید خبرداد و افزود: در کنار این امر اقدامات کیفیت بخشی هم انجام میدهیم.
دهقانی به برخی از این رشتهها اشاره کرد و گفت: ۹ رشته جدید مانند پرورش اسب، سینما و فیلم سازی، بازیگری، فن بیان، بازاریابی اینترنتی برق و الکترونیک خودرو و ... از جمله این رشتهها است.
وی تصریح کرد: همچنین از اساتید دارای مهارت که تحصیلات دانشگاهی نداشته باشند، ولی سابقه ۱۰ ساله و مدرک معتبر از برخی مراکز داشته باشند هم در مراکز خود بهره خواهیم برد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان اضافه کرد: در سطح بندی مراکز علمی و کاربردی کشور هشت مرکز ما در سطح دوم و چهار مرکز هم در سطح سه قرار گرفتند و این امر نشان از کیفیت بالای مراکز علمی و کاربردی در استان است.
وی همچنین از ایجاد و برگزاری کمپهای کارآفرینی دانشجویان، تورهای فناوری، نمایشگاههای عکاسی، استارتاپهای مختلف، نمایشگاه فن بازار و المپیادهای مهارتی خبرداد.
دهقانی گفت: پنج درصد شهریه دانشجویان صرف اقدامات فرهنگی میشود و دانشجویان که امتیاز خاصی داشته باشند از تخفیف شهریه برخوردار خواهند شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان گفت: دانشجویانی که مرکز کارآفرینی تأسیس کنند از ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات بهرهمند خواهند شد.
دهقانی بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد دانشجویان علمی و کاربردی بعد از فارغ التحصیلی صاحب شغل میشوند.