کد خبر:۷۸۶۸۵۳
با توافقنامه چهارجانبه؛

اولین کارخانه نوآوری غرب کشور در پارک علم و فناوری مرکزی تاسیس می‌شود

اولین کارخانه نوآوری غرب کشور با توافق چهارجانبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری مرکزی، پارک علم و فناوری مرکزی و شرکت ماشین سازی اراک راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین کارخانه نوآوری غرب کشور با همکاری پارک علم و فناوری مرکزی با امضا توافق نامه‌ای چهارجانبه اولین کارخانه نوآوری غرب کشور با همکاری پارک علم و فناوری استان مرکزی تاسیس می‌شود.

این توافق نامه چهارجانبه بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری مرکزی، پارک علم و فناوری مرکزی و شرکت ماشین سازی اراک صورت گرفته است.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه امضای این تفاهم نامه به پروژه‌های دانش بنیان کارخانه ماشین سازی اشاره کرد و گفت: این کارخانه از سیستم سنتی جدا شده و به سمت محصولات دانش بنیان تغییر جهت داده است.

ستاری افزود: امیدواریم این‌گونه اتفاقات در ایجاد کارخانجات نوآوری که سبب ایجاد و زایش تعداد زیادی استارتاپ و شرکت دانش‌بنیان می‌شود، توسعه جدی و فرهنگ نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان در استان به همراه داشته باشد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهرو بیان کرد: این نوع اقتصاد که بر پایه نیروی انسانی شکل می‌گیرد بهترین راه برای افزایش بهره‌وری و ارتقای ارزش‌افزوده است که مدلی مطلوب برای توسعه پایدار محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: به همین دلیل با توجه به‌ضرورت احداث کارخانه‌های نوآور و نظر به امکانات بالقوه موجود در شرکت مادر تخصصی ماشین‌سازی اراک، اولین کارخانه نوآوری غرب کشور در محل یکی از کارگاه‌های بزرگ این شرکت راه‌اندازی خواهد شد که هدف از این کار، راه‌اندازی کارخانه‌های کسب‌وکار، تجمیع منابع، تسهیل رشد کسب‌وکار‌ها و افزایش شانس موفقیت آن‌ها عنوان‌شده است.

محمد رفیعی، رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز به برنامه‌های توسعه پارک علم و فناوری این استان و روند‌های اجراشده در طی دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نزدیک به ۱۶۰ واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان، در پارک و مراکز رشد تخصصی این پارک مشغول به فعالیت هستند و استان مرکزی رتبه هشتم کشوری را ازلحاظ تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در مقایسه با سایر استان‌ها داراست و صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان این پارک نیز نزدیک به ۲ میلیون دلار می‌باشد.

رفیعی هدف پارک را رسیدن به رتبه ۴ کشوری بیان کرد و افزود: ما معتقدیم که تعداد شرکت‌های خصوصی مستقر در پارک می‌بایست با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان افزایش یابد و در توسعه فضای کسب‌وکار و سطح فناوری و نوآوری نقش پررنگ‌تری داشته باشند و در این راستا مرکز رشد شهرستان خمین با همکاری بخش خصوصی در این شهرستان در حال شروع به کار است.

رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: سایت اصلی پارک علم و فناوری در کیلومتر ۵ جاده خمین با مساحتی حدود ۱۲ هکتار واقع‌شده است که زیرساخت‌های اساسی آن تکمیل‌شده و به یاری خداوند تا ۲ ماه آٓینده فاز اول واگذاری اراضی آن به شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور آغاز خواهد شد.

رفیعی با اشاره به برخی دستاورد‌ها و افتخارات پارک و شرکت‌های فناور مستقر در سال ۹۷ نظیر کسب رتبه‌های برتر جشنواره شیخ بهایی و غرفه برگزیده نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی و فناوری و فن بازار ملی بیان کرد: حمایت بیشتر از پارک‌های علم و فناوری می‌تواند در توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور و استان و شکل‌گیری سریع‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان و درنهایت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان بسیار تأثیرگذار باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار