معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: شرکتهای دانشبنیان برای پیشرفت به یک اکوسیستم نیاز دارند و یکی از ملزومات این اکوسیستم، کاهش گرفتاریهایی است که در نظام اداری وجود دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در پنجمین روز از هفته دولت در جلسه اقتصاد دانش بنیان بوشهر که با حضور استاندار، مقامات عالی استان و مسوولان شرکتهای دانش بنیان و نخبگان برگزار شد، شرکت کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در این نشست ایران را قدرت نخست منطقه در عرصه بیوتکنولوژی دانست و گفت: استان بوشهر ظرفیتهای خوبی در همه زمینهها دارد و حرکت این استان در حوزه شرکتهای دانش بنیان بسیار خوب و شتابنده بوده است.
اتفاقی که خارج از استان رقم بخورد ارزش ندارد ستاری در ادامه بار دیگر بر بومیسازی تاکید کرد و افزود: اتفاقی که خارج از بوم استان رقم بخورد، ارزشی ندارد و باید این علم و فناوری در بدنه استان رسوخ پیدا کند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: اکنون یکی از نیازهای اصلی کشور صنعت و تولید علم و فناوری است، نه کارخانه. ایجاد کارخانه با دانش خارجی تنبلی را در بدنه اقتصاد کشور ایجاد میکند. صنعت به اکوسیستمی میگویند که در آن خلق صورت گیرد در غیر این صورت صنعت محسوب نمیشود.
وی درباره پیشرفتهای کشورمان در حوزه بیوتکنولوژی اظهار کرد: ایران قدرت نخست منطقه در عرصه بیوتکنولوژی است و رشد قابل توجهی یافته به گونهای که ۹۷ درصد داروی کشور در داخل تولید میشود که این بینظیر است.
ستاری با اشاره به وضعیت استان بوشهر در حوزه علم و فناوری بیان کرد: استان بوشهر ظرفیتهای گستردهای در همه زمینهها دارد، در جنوب استان ظرفیتهای بسیار مناسبی موجود است که با راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در این منطقه میتوانیم صنعت را در آنها به خود کفایی برسانیم.
کاهش گرفتاریهای اداری، پیشرفت اکوسیستم را رقم میزند وی یکی از مشکلات اکوسیستم را گرفتاریهای اداری عنوان کرد و گفت: شرکتهای دانش بنیان برای پیشرفت به یک اکوسیستم نیاز دارند و یکی از ملزومات این اکوسیستم، کاهش گرفتاریهایی است که در نظام اداری وجود دارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری تاکید کرد: بهترین اکوسیستم دانش بنیان منطقه در کشور ما وجود دارد و این گونه که آمارها نشان میدهد، جزو ۵۰ کشور برتر در حوزه توسعه علم وفناوری هستیم و فکر میکنم رتبه ۴۱ یا ۴۳ را داریم البته در برخی از شاخصها جزو رتبههای برتر هستیم.
وی در پایان استان بوشهر را جزو پنج استان برتر در حوزه علم فناوری دانست و ابراز کرد: برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان صندوقی در استان ایجاد خواهد شد.
آیت الله بوشهری: دانش فروشی اقتدار نظام را به همراه دارد در این سفر استانی معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با یکدیگر دیدار کردند.
آیت الله بوشهری در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهدا گفت: اقدام و فعالیتهای مثبت و تاریخ ساز شهیدان رجایی و باهنر به یادگار خواهند ماند.
نماینده ولی فقیه در بوشهر درباره اقتصاد دانش بنیان و تاثیر آن در اقتصاد گفت: این حرکت ملی که براساس دانش صورت گرفته و دانش فروشی محصولات دانش بنیان را در بر میگیرد، اقتدار در تمام عرصهها برای نظام است.
امام جمعه بوشهر در ادامه درباره حمایتهای رهبر انقلاب در این زمینه را یادآور شد و گفت: توسعه علوم انسانی و علوم تجربی پایه حرکت به سمت خودکفایی و دانش و محصولات دانش بنیان است و در این مورد مقام معظم رهبری عنایت ویژهای داشته اند.
وی تصریح کرد: معتقدم که جوانان بوشهری باید از طریق فعالیت در حوزه کسب و کار دانش بنیان بویژه در حوزه دیجیتال و فناوری اطلاعات ارتزاق کنند.
افتتاح پایش تصویری استان بوشهر در سفر استانی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به بوشهر پایش تصویری استان که با اتکا بر توانمندی نیروهای متخصص با هدف کنترل ترافیک ایجاد شده، آغاز به کار کرد.
در پایش تصویری ۱۹ ایستگاه دکل در خیابان اصلی شهرستان بوشهر نصب شده است و با استفاده از بالاترین استانداردهای روز دنیا و قابلیت اتصال به سیستم هوشمند شهری نقش مهمی در راستای کنترل ترافیک دارد.