آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۸۱۵۴
شهردار تهران:

باید فرهنگ عاشورایی را در بخش تولیدات فرهنگی به ویژه نرم‌افزاری بیشتر مورد توجه قرار دهیم

شهردار تهران بر لزوم تجلی فرهنگ عاشورایی در تولیدات فرهنگی تاکید کرد.


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیروز حناچی در حاشیه بازدید سرزده خود از دو نمایشگاه «عطر سیب» و «زنان و تولید ملی» گفت: امسال در هفدهمین نمایشگاه «عطر سیب» سعی شده است تا به تأسی از اخلاق حسینی مخاطب این رویداد مهم مردم شهر تهران باشند.

وی ادامه داد: در نمایشگاه «عطر سیب» امسال علاوه بر خدماتی که قبلاً به هیأت‌های مذهبی ارائه می‌شد، نوآوری در فرهنگ عاشورایی ایجاد شده است.

شهردار تهران با اشاره به کمک‌هایی که به هیأت‌های مذهبی می‌شود،  اظهارکرد: طبق هماهنگی‌های انجام شده قرار است تا بخشی از اقلام مصرفی هیأت‌های مذهبی مورد تأیید سازمان تبلیغات اسلامی در فروشگاه‌های شهروند و اتکا و میادین میوه و تره بار عرضه شود.

حناچی با بیان اینکه شهروندان تهرانی ضمن بازدید از دو رویداد «عطر سیب» و «زنان و تولید ملی» می‌توانند اقلام فرهنگی مورد نیاز خود مانند لباس و پوشاک ویژه ایام ماه محرم و سایر روز‌های سال را تأمین کنند، گفت: باید تلاش کنیم تا فرهنگ عاشورایی را در بخش تولیدات فرهنگی به ویژه نرم‌افزاری بیشتر مورد توجه قرار دهیم چراکه این نیاز به‌شدت احساس می‌شود.

حناچی در پایان بازدید از نمایشگاه عطر سیب در بخش چایخانه حسینیه حاضر شد و در نذر شستن ظروف عزاداران حسینی شرکت کرد.

در ادامه شهردار تهران ضمن بازدید از پانزدهمین رویداد کارآفرینی «زنان و تولید ملی» گفت: برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی می‌تواند به معرفی بانوان کارآفرین در حوزه کسب و کار کمک شایانی کند.

وی افزود: به دلیل نگاهی که مسئولان اتاق اصناف در برگزاری این رویداد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی داشتند و محدودیت‌هایی که برای حضور برند‌های تولیدکننده داخلی ایجاد کرده بودند، نمایشگاه این دوره با محدودیت برگزار می‌شود.

حناچی در ادامه اظهارکرد: در درجه اول زنان سرپرست خانوار و در گام بعدی تمام تولیدکنندگان لباس و پوشاک برای ورود و حضور در بازار‌های داخلی باید مورد حمایت قرار بگیرند و تولید ملی رونق لازم را داشته باشد.

شهردار پایتخت با اشاره به اختصاص ۱۵ غرفه به هموطنان سیل‌زده استان گلستان در نمایشگاه زنان و تولید ملی گفت: حضور زنان کارآفرین استان گلستان از جمله ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه است و باید اطلاع‌رسانی به گونه‌ای باشد تا هموطنان گلستانی که در شهر تهران به سر می‌برند، از حضور همشهریان خود در این نمایشگاه مطلع شوند و برای بازدید به این مجموعه مراجعه کنند.

وی همچنین تاکید کرد: حضور مددجویان سازمان بهزیستی در پانزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی نیز اتفاق مبارکی است که نشان می‌دهد شعار «تهران شهری برای همه» به یک واقعیت تبدیل شده است. مدیریت شهری تمام تلاش خود را دارد تا پایتخت را به شهری زیست‌پذیر برای تمام اقشار جامعه به‌ویژه معلولان و کم‌توانان تبدیل کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار