همزمان با برگزاری ششمین نشست استپ با هدف گردهمایی دانشمندان جهان اسلام و تبادل فناوری در تهران، نخبگان۳۱ کشور جهان اسلام گردهم میآیند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سعید سهراب پور، مشاور رئیس بنیاد نخبگان و دبیر ششمین نشست تبادل علم و فناوری استپ در نشست خبری امروز که در محل بنیاد علم جایزه مصطفی (ص) برگزار شد، اظهار کرد: جایزه مصطفی (ص) تاکنون دوبار نیز برگزار شده است و امسال نیز سومین دوره آن برگزار خواهد شد. درحال حاضر رویداد استپ در کشورهایی مانند عمان، پاکستان و مالزی برگزار شده و دوره ششم این رویداد نیز همزمان با آیین اعطای سومین جایزه مصطفی (ص) در آبانماه سال جاری در تهران برگزار میشود.
سهرابپور همچنین افزود: دانشمندانی که از کشورهای اسلامی دعوت شدهاند، تعدادی از آنان حضورشان در سومین مراسم جایزه مصطفی (ص) نهایی شده و رشتههای آنان نیز مشخص شده است؛ همچنین باید برنامهها و پنلها نیز در دانشگاهها نهایی شوند.
وی با بیان اینکه ارتباط دانشمندان کشورهای اسلامی با یکدیگر محدود است، تصریح کرد: دانشمندان در کشورهای اسلامی با دانشمندان طراز اول غربی در ارتباط هستند، اما متاسفانه برخی از آنان از یکدیگر اطلاعی ندارند که ما تمایل داریم این ارتباط گسترش یابد و شبکههایی برای ایجاد همکاری ایجاد شود؛ همچنین گرنتهایی اعطا شود و دانشجویان نیز تبادل شوند.
در ادامه مصطفی زمانیان، دبیر کمیته راهبری ششمین نشست استپ در تشریح برنامههای ششمین رویداد استپ گفت: در شورای راهبردی ششمین نشست استپ با تدبیر بنیاد مصطفی (ص) پیشبینی شده است که نمایندگان دانشگاههای مرتبط با موضوع این رویداد، دعوت ما را نیز پذیرفتند.
وی در ادامه گفت: یکی از موضوعات محوری که ما در نشست استپ دنبال میکنیم، استفاده از ظرفیت نخبگانی مسلمانان برای حل مشکلات جهان اسلام است. ما به دنبال ایجاد ظرفیت پایدار برای همکاری بلندمدت نخبگان با مجموعههای هدفمند هستیم که این رویکرد دورههای بعدی استپ نیز است و علاقمندیم با برگزاری جلسات گفتگو و تعامل با مجموعههای دانشی و پیشرو، ظرفیتها را فراهم کنیم.