
کد خبر:۷۸۸۶۵۵
جعفری تشریح کرد
«نشست استپ» فرصتی مناسب برای تبادل علم و فناوری نخبگان جهان اسلام است
دبیر اجرایی ششمین نشست تبادل علم و فناوری استپ گفت: «نشست استپ» فرصتی مناسب است تا نخبگان جهان اسلام به تبادل علم و فناوری بپردازند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی جعفری دبیر اجرایی ششمین نشست تبادل علم و فناوری استپ در نشست خبری که در محل بنیاد علم جایزه مصطفی (ص) برگزار شد، گفت: در این نشست موضوعاتی در حوزههای سلامت، زنان و علم و فناوری، آب و انرژی، تأمین مالی علم و فناوری، ارتباطات علوم در دانشگاهها توسط این دانشمندان، مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
جعفری اظهار کرد: نشست استپ با هدف بسترسازی، شکلگیری و هدایت تعاملات علم و فناوری جهان اسلام و حل مسائلی که در حوزه علم و فناوری شکل گرفته، است؛ براین اساس اندیشه ما این بود که این فلسفه چگونه ممکن است، محقق شود که سه محوریت را درنظر گرفتیم که بخش اول آن ایجاد و هدایت بسترها و به اشتراکگذاری ظرفیتها و توانمندیهای جهان اسلام است؛ زیرا ما در جهان اسلام ظرفیتها و بسترهای متنوعی داریم. درحال حاضر ما پایگاه اطلاعاتی از دو هزار و ۵۰۰ نفر از دانشمندان برجسته جهان اسلام را در اختیار داریم که شناسایی شده-اند؛ این مسئله نشان میدهد جهان اسلام در این زمینه نیز برخوردار است. متاسفانه به دلیل اینکه همزایی و شکل-گیری تعامل در جهان اسلام چشمگیر نیست و جهان اسلام به اندازهای که ظرفیت دارد، از آن بهرهمند نشده است.
وی همچنین افزود: بخش دوم هدف نشست استپ این است که سعی دارد اجتماعی از نخبگان جهان اسلام ایجاد کند و در بخش سوم باتوجه به اینکه نسل آینده ساز جهان اسلام باید تقویت شوند و فعالیتهای علم و فناوری آنان بیش از پیش توسعه یابد، ما باید از بستر استپ برای ارتباط میان دانشمندان برجسته و جوان در کشورهای اسلامی استفاده کنیم.
جعفری گفت: مخاطبین نشست استپ، فقط دانشمندان جهان اسلام نیستند. ما علاوه بر اینکه باید دانشمندان جهان اسلام را با برنامههای علم و فناوری درگیر کنیم، باید دانشگاهها و مراکز آموزشی و مدیران مراکز و رسانههای فعال در حوزه علم و فناوری و نهادهای پشتیبان که تسهیل کننده در جهان اسلام هستند، را در این نشست درگیر کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.