کد خبر:۷۸۸۷۹۲
با برگزاری یک کنفرانس؛

فناوری تحریک با پالس‌نانویی به جراحان پوست معرفی می‌شود

فناوری تحریک با پالس‌نانویی، در یکی از کنفرانس‌های مربوط به جراحی پوست با هدف آشنایی جراحان و پزشکان با پتانسیل‌های این فناوری برای حل مشکلات پوست معرفی می‌شود.

فناوری تحریک با پالس‌نانویی به جراحان پوست معرفی می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ پالس بیوساینسز (Pulse Biosciences) یکی از شرکت‌های فعال در حوزه زیست‌الکترونیک پزشکی است که در حال عرضه سامانه CellFX™ به بازار است. این شرکت اعلام کرد که فناوری پتنت شده خود موسوم به ™Nano-Pulse Stimulation یا ™NPS را در بخش موضوعات داغ کنفرانس Controversies and Conversationsin Lasers & Cosmetic Surgery مطرح می‌کند.
 
این یک کنفرانس علمی فضایی است که در آن معتبرترین جراحان زیبایی جهان به گردهم می‌آیند و مهم‌ترین پیشرفت‌ها در استفاده از تجهیزات مبتنی بر انرژی روی پوست مطرح می‌شود. این رویداد از ۹ تا ۱۱ آگوست ۲۰۱۹ در سانفرانسیسکو برگزار می‌شود.

درین یوکر از مدیران شرکت پالس بیو‌ساینسز می‌گوید: «مفتخریم که فناوری پیشگام نانوپالس محرک ما به‌عنوان موضوع داغ در این کنفرانس انتخاب شده ست. در اولین روز نشست، بحث و گفتگو متخصصان فناوری‌های جدید روی این موضوع خواهد بود.»

ساز وکار غیرحرارتی عملیاتی که در فناوری CellFX به کار گرفته می‌شود، برای طیف گسترده‌ای از کاربرد‌های پوست مورد مطالعه قرار گرفته است. شرکت پالس‌بیوساینسز مشتاقانه منتظر است تا داده‌های اخیر خود را در طول این همایش بین‌المللی ارائه دهد.

پالس‌بیوساینسز یک شرکت زیست‌الکترونیکی است که روی نوآوری‌های بخش سلامت تمرکز دارد. NPS یک روش درمانی غیرحرارتی است که در آن از لیزر‌های نانوثانیه‌ای پالسی استفاده شده است. لیزر به‌صورت مستقیم روی ساختار‌های سلولی تابیده شده و در نهایت منجر به مرگ سلول‌ها می‌شود. این روش در مدل‌های پیش‌بالینی موفقیت‌آمیز بوده است. سال گذشته این شرکت کارآزمایی بالینی روی این فناوری را برای درمان سرطان انجام داد. در آن آزمون بالینی شرکت‌کنندگان مختلفی حضور داشتند که قبل از برداشتن ضایعات پوستی، با استفاده از این فناوری درمان شدند. برداشتن ضایعات، روشی استاندارد برای درمان این بیماری شناخته می‌شود. چهار مرکز جراحی سرطان پوست در آمریکا در این آزمون شرکت داشتند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار