کد خبر:۷۸۹۱۵۷
کرمی مطرح کرد

یکی از اصلی‌ترین ارزش افزوده‌های کشور، صادرات تولید محتوا و نرم افزار است

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی گفت: حوزه تولید محتوا و نرم افزار برای کشور بسیار مهم است. تاجایی که یکی از اصلی‌ترین ارزش افزوده‌های کشور، صادرات تولید محتوا و نرم افزار محسوب می‌شود.
یکی از اصلی‌ترین ارزش افزوده‌های کشور، صادرات تولید محتوا و نرم افزار است
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت علمی با دانشگاه صدا و سیما که صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: تاسیس و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و همچنین عناصر و بازیگران این زیست بوم در کشور موجب می‌شود تا اقتصاد ما دانش بنیان شود و بتوانیم در راستای اقتصاد مقاومتی حرکتی فعال داشته باشیم.

کرمی با بیان اینکه دانشگاه‌ها به عنوان مراکز تولید علم و نیروی انسانی همواره رو به جلو حرکت کرده اند،  تصریح کرد: در ۱۵ سال گذشته پارک‌های علم و فناوری خیلی قوت نداشته اند، اما با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانستند نیروی لازم را دریافت کنند به طوری که در حال حاضر هر استان دو یا سه پارک علم و فناوری دارد. اکنون ما شاهد بازیگران جدیدی در این عرصه هستیم که از جمله آن‌ها دانشجویان و اساتید هستند.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه شتاب دهنده‌ها به حوزه تولید کشور کمک شایانی می‌کنند، گفت: با تاسیس مرکز شتاب دهنده و همکاری صداوسیما فعالیت‌های مشترکی را در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری خواهیم داشت. بعد از تاسیس و تجهیز مرکز شتاب دهنده در حوزه تولید محتوا، صنایع خلاق و فناوری‌های نرم فعالیت‌های قابل توجهی انجام می‌شود به طوری که بازاری ایجاد شود و بتوانیم به حوزه صنعت راه یابیم.

وی بیان کرد: حوزه تولید محتوا و نرم افزار برای کشور بسیار مهم است. یکی از اصلی‌ترین ارزش افزوده‌های کشور صادرات تولید محتوا و نرم افزار است امیدواریم با فعالیت در این عرصه‌ها کشور را به حوزه کشور‌هایی که در حوزه تولید محتوا و صادرات نرم افزار فعالیت می‌کنند، برسانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار