کد خبر:۷۹۵۱۵۲
کرمی مطرح کرد

شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در بانفوذ‌ترین نمایشگاه علمی و فناوری حضور می‌یابند

مشاور معاون علمی و فناوری از اعزام یک هیئت تجاری و فناور متشکل از شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق ایرانی به با نفوذ‌ترین نمایشگاه علمی و فناوری در چین خبر داد.

شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در بانفوذ‌ترین نمایشگاه علمی و فناوری حضور خواهد یافت

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، درباره حضور یک هیئت تجاری در چین، اظهار کرد: با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، یک هیئت بلندپایه تجاری و فناوری ایرانی ۱۹ تا ۲۳ آبان ماه سال جاری به ریاست معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به کشور چین سفر می‌کنند تا شرایط همکاری‌ها و تعاملات بین دو کشور را بررسی کنند.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: این هیئت تجاری و فناوری که متشکل از نمایندگان شرکت‌های دانش بنیان است، در این سفر با شرکت‌های متناظر چینی دیدار‌های دو جانبه خواهند داشت و نشست‌های رو در رو برگزار می‌کنند.

دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان در ادامه اهداف این سفر را مورد توجه قرار داد وگفت: این سفر با هدف بازارسازی و صادرات برای محصولات دانش بنیان«ایران ساخت» در فراسوی مرز‌ها انجام می‌شود.

کرمی در ادامه تصریح کرد: با توجه به رویکرد معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برای کمک به صادرات محصولات دانش‌بنیان «ایران ساخت» و ایجاد و تقویت برند‌های ایرانی، یک هیئت تجاری به ریاست معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و جمعی از مدیران شرکت‌های دانش بنیان با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به کشور چین اعزام می‌شود.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری درباره برنامه این سفر فناوری تجاری گفت: بازدید از نمایشگاه فن فناوری‌های برتر چین (CHTF) یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر است. این نمایشگاه بزرگترین و با نفوذ‌ترین نمایشگاه علمی و فن آوری در زمینه‌های مختلف مانند نسل جدید فناوری اطلاعات، سوخت و انرژی‌های جدید سیستم‌های الکترونیک، زیست فناوری، حفاظت از محیط زیست است.

دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان افزود: حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در این نمایشگاه معتبر جهانی کمک موثری در معرفی محصولات و توانمندی‌های ایران به جهان است. محصولاتی که می‌توانند یک بازار جهانی و مقبول داشته باشند.

کرمی با بیان اینکه این نمایشگاه هر ساله به میزبانی مشترک وزارتخانه‌ها و کمیسیون های دولتی چین و شهرداری شهر شنزن در این شهر برگزار می‌شود گفت: این نمایشگاه بعد از سال‌ها توسعه و پیشرفت به یکی از مهمترین رویداد‌های فن آوری در جهان مبدل شده و نقش مهمی در ارتقاء همکاری‌ها ومبادلات علمی، اقتصادی و تکنولوژیکی میان کشور‌های مختلف دنیا را ایفا می‌کند.

وی درباره محور‌های این نمایشگاه، اظهار داشت: فناوری اطلاعات و ارتباطات، انرژی‌های جدید، سیستم‌های الکترونیک و اپتوالکترونیک و صفحه نمایش‌های لمسی از جمله محور‌های اصلی این نمایشگاه بین المللی است.

دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به دیگر اهداف اعزام شرکت‌های تجاری ایرانی به چین، گفت: از دیگر اهداف اعزام این شرکت‌ها به چین به مواردی، چون شرکت در نشست‌های تجاری رو در رو با شرکت‌های چینی در شانگ‌های و شنزن، بازدید از پارک صنعتی سوژو، ایجاد پاویون ملی ایران و بازدید از نمایشگاه فناوری‌های پیشرفته چین اشاره کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار