تفاهمنامه همکاری بین معاونت علمی فناوری، دانشگاه پیام نور و سازمان فنیوحرفهای برای اجرای طرح ملی آموزش کدنویسی ویژه کودکان و نوجوانان منعقد شد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، طی امضا تفاهمنامه همکاری بین مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدرضا زمانی رییس دانشگاه پیام نور، سلیمان پاک سرشت رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، امیر حسین اسدی رییس شتابدهنده «ابر زندگی» و پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرای طرح ملی استعدادیابی، استعداد پروری، آموزش و توانمندسازی کدنویسی عملیاتی شد.
با توجه به نقش و اهمیت کسب و کارهای دانش بنیان و اهمیت خاص حوزه فضای مجازی در توسعه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور و ضرورت تقویت زیرساختهای علمی و فناوری کشور در جهت توسعه محتوای دیجیتال، استعدادیابی و هدایت جامعه بالاخص کودکان، نوجوانان، جوانان، کارجویان، مهارت آموختگان، دانشجویان و نخبگان به سمت علم و فناوری و سبک زندگی سالم و همچنین به منظور بهرهمندی مطلوب از ظرفیتها، تواناییها و زیرساختهای علمی، پژوهشی و تخصصی طرفین در قالب بسترهای سخت افزاری و نرم افزاری، تفاهم نامه همکاری طرح ملی استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش و توانمندسازی کدنویسی با حضور مسئولان منعقد شد.
این تفاهم نامه ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه پیام نور، معاونت کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، رئیس سازمان فناوری اطلاعات، رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت محتوای مرکز ملی فضای مجازی، شرکت شتابدهنده ابر زندگی به امضا رسید.
براین اساس، هماهنگی و هم افزایی با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای طرفین تفاهم نامه در موضوع "طرح ملی استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش و توانمندسازی کدنویسی" با اهمیت نقش و جایگاه این موضوع در توانمند سازی عام و خاص جامعه و نخبگان و حمایت از آنها با هدف اجرای سیاستهای کلان جمهوری اسلامی ایران در حوزه علم و فن آوری، توسعه فضای کارآفرینی، حمایت از محصولات ایرانی در راستای الزامات ناشی از اقتصاد مقاومتی دانش بنیان، ارتقای ظرفیتهای بومی و بهره برداری از این ظرفیت ها، ورود در بازارهای جهانی از جمله محورهای همکاری این تفاهمنامه است.
استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش، توانمندسازی کدنویسی و حمایت در برگزاری همایش، سمینار و کنفرانسهای مورد نیاز برای ارتقای سطح دانش قشر مورد هدف و تسهیل و زمینه سازی حضور کودکان و نوجوانان ایرانی در دورههای علمی و آموزشی؛ ایجاد کانالهای ارتباطی میان نخبگان، دانشگاه ها، مراکز با یکدیگر و با سرمایه گذاران و بهره برداران داخلی و خارجی، بهره مندی از ظرفیتهای نرم افزاری و سخت افزاری اعم از مساعدت در تأمین زیرساخت ها، فضا، ارائه فرصتهای تبلیغانی، بستههای حمایتی یا هر اقدام دیگر لازم و مقتضی متناسب با ظرفیتهای قانونی از مهمترین موضوعات این تفاهمنامه است.
گفتنی است؛ مدت زمان تفاهمنامه با توجه به ماهیت همکاری، این تفاهمنامه از تاریخ امضاء به مدت دو سال معتبر است. هرگونه تغییر و بازنگری در مفاد آن یا تمدید مدت تفاهمنامه با توافق طرفین به صورت نامحدود بلامانع است. در صورت لغو یا اتمام مدت اعتبار تفاهمنامه و عدم تمدید آن، انجام کلیه تعهدات ناتمام طرفین الزامی است.