کد خبر:۷۸۹۲۳۹
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز:

مقالات هیئت علمی دانشگاه تبریز بر اساس پایگاه WoS رشد چشمگیری داشته است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: نمایه‌سازی مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی بر اساس داده‌های پایگاه Web Of Science WoS در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

اماده/// مقالات هیئت علمی دانشگاه تبریز براساس پایگاه WoS رشد داشته است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نمایه سازی مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی بر اساس داده‌های پایگاه Web Of Science (WoS) در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز بیان کرد: با وجود شرایط تحریم و در این میان موانعی که در دانشگاه‌ها در سر راه تولید علم و فناوری وجود داشته و دارد، در سال‌های اخیر بر اساس داده‌های پایگاه WoS مقالات مشترک علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی رشد قبل توجهی داشته است.
 
عسگری تاکید کرد: تولید مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی در حوزه‌های مختلف در سال ۲۰۱۵ بیش از ۳۴۰ مقاله بود که این تعداد در ۹ ماهه سال ۲۰۱۹ به ۶۷۰ مقاله رسیده است. این در حالیست که درصد قابل توجهی از تولیدات علمی در قالب مقالات علمی متعلق به مقالات مشترک با محققان خارجی بوده است که نشان دهنده روند افزایشی توجه اعضای هیات علمی دانشگاه در به اشتراک گذاری یافته‌های علمی خود با پژوهشگران سایرکشورهاست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در ادامه تصریح کرد:  بر اساس داده‌های پایگاه Web of Science تولید مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی در سال ۲۰۱۵ حدود ۳۴۳ مقاله و در سال‌های ۲۰۱۶ الی ۲۰۱۸ به ترتیب ۳۵۶، ۵۹۰ و ۷۴۹ مقاله بوده است  در همین راستا تولید مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگرمحققان خارجی در طول ۵ سال اخیر رشد بیش از دو برابری داشته است.

عسگری مطرح کرد: این مقالات مشترک بین المللی در راستای اجرای تحقیقات مشترک و به عنوان یکی از مولفه‌های کلیدی تاثیر گذار در راستای ارتقا دانشگاه به تراز بین المللی بوده است، بیشترین تعداد مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز به ترتیب با اساتید و پژوهشگران کشور‌های ترکیه، آمریکا، کانادا، استرالیا و سپس با کشور‌های اروپایی بوده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در خاتمه توسعه همکاری‌های بین‌المللی و قرار گرفتن در جمع دانشگاه‌های برتر دنیا را از جمله راهبرد‌های کلان این دانشگاه برشمرد و خاطر نشان کرد: این دانشگاه جزو اولین دانشگاه‌های کشورمان بوده که در اتحادیه‌های بزرگ بین‌المللی از جمله اتحادیه دانشگاه‌های جهان (IAU)، اتحادیه دانشگاه‌های بین‌المللی (IUC) و اتحادیه دانشگاه‌های منطقه قفقاز (KUNIB) حضوری فعال داشته و هم‌اکنون با نزدیک ۲۰۰ دانشگاه از کشور‌های مختلف دنیا قرارداد و تفاهم نامه همکاری دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار