کد خبر:۷۸۹۳۳۱
در کمیسیون فرهنگی دولت؛

چهاردهمین همایش سواحل و بنادر برگزار خواهد شد

کمیسیون فرهنگی دولت با برگزاری چهاردهمین همایش سواحل و بنادر موافقت کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، در جلسه اصلی کمیسیون فرهنگی دولت، پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای برگزاری چهاردهمین گردهمایی بین المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی برای طرح در صحن هیئت وزیران مورد موافقت قرار گرفت.

با توجه به اعتبار بین المللی گردهمایی یاد شده و تکیه محدود آن بر بودجه عمومی کشور، اعضای این کمیسیون با طرح این پیشنهاد در هیئت وزیران موافقت کردند.

گفتنی است اولین دوره این همایش دوسالانه با نام «کنفرانس بین المللی بندرسازی و سازه‌های دریایی» در هفتم خرداد ماه سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تهران برگزار و در بیست و هشتمین سال از برگزاری این همایش ها، سیزدهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی (ICOPMAS ۲۰۱۸) در روز‌های پنجم تا هفتم آذر ماه ۱۳۹۷ در محل هتل المپیک تهران برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار