کد خبر:۷۸۹۴۷۹
نماینده مجلس:

شرکت‌های دانش بنیان یک مسیر عقلانی برای دور زدن تحریم‎‌ها هستند

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به نقش شرکت‌های دانش بنیان در عبور از تحریم‌ها، گفت: بدون تردید بها دادن به شرکت‌های دانش بنیان یک مسیر عقلانی برای دور زدن تحریم‌هاست.

صندوق نوآوری و شکوفایی به ورود شرکت‌های دانش بنیان به بازار واقعی کمک کند

میرحمایت میرزاده، نماینده مردم گرمی و مغان و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در کشور اشاره کرد و گفت: این صندوق به عنوان یکی از صندوق‌هایی که وظیفه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را برعهده دارد، باید با تسهیل برخی امور از جمله در اعطای تسهیلات و حذف بوروکراسی‌های اداری کمک کند تا این شرکت‌ها وارد بازار واقعی و انبوه‌سازی محصولاتشان شوند که این امر در نهایت باعث توسعه اقتصادی کشور و اشتغال نیرو‌های متخصص دانشگاهی خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه گاهی اشخاص یا شرکت‌هایی بروز و ظهور کرده‌اند که با وجود نداشتن تخصص و پتانسیل لازم، به دنبال کسب مجوز شرکت‌های دانش بنیان رفته‌اند تا بتوانند از امتیازات آن استفاده و سودجویی کنند که طی جلساتی که با دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری داشتیم مطلع شدیم ۱۰ درصد از شرکت‌هایی که قصد سوءاستفاده از نام و امتیازات مجموعه‌های دانش بنیان را داشتند حذف شده که این خبر خوبی است.

میرزاده در ادامه ضمن اشاره به نقش شرکت‌های دانش بنیان در عبور از تحریم‌ها، گفت: بدون تردید بها دادن به شرکت‌های دانش بنیان یک مسیر عقلانی برای دور زدن تحریم‌هاست. جوانان صاحب فکر و ایده برای پیاده‌سازی طرح‌های خلاقانه خود و فرار از بوروکراسی‌های اداری به عضویت شرکت‌های دانش بنیان که تحت نظارت معاونت علمی و فناوری هستند در آمده‌اند که در عمده فعالیت‌هایی که در زمینه‌های مختلف از کشاورزی و صنعت تا نانو و فناوری اطلاعات داشته‌اند، موثر واقع شده‌اند.

نماینده مردم گرمی و مغان اظهار داشت: با توجه به عضویت بنده در کمیسیون آموزش مجلس و فعالیت‌های میدانی که داشته‌ام، باید بگویم انصافا کار شرکت‌های دانش بنیان قابل قبول و امیدوارکننده برای آینده کشور است و هر کدام از این شرکت‌ها بسته به وسعت فعالیت‌هایشان از چندین جوان متخصص در مجموعه‌های خود استفاده می‌کنند و عملا بحث اشتغال‌زایی را هم تقویت کرده‌اند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صادرات را از جمله مشکلات شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: این مسئله از آن رو مشکل به حساب می‌آید که ما معمولا واردکننده بوده‌ایم و تجربه صادرات زیادی نداریم. ما به غیر از نفت و مشتقات آن نتوانسته‌ایم صادرات‌مان را در زمینه‌های دیگر گسترش بدهیم که بوروکراسی‌های اداری هم شاید یکی از دلایل این مسئله بوده که کشور ما را به عنوان وارد کننده مطرح کرده است.

میرزاده در پایان خاطرنشان کرد: اگر شرکت‌های دانش بنیان مسیر همواری برای فعالیت داشته باشند می‌توانند هزینه صادرات را کاهش دهند تا به جای اینکه همیشه به دنبال وارد کردن کالا‌های بی‌کیفیت کشور‌های خارجی باشیم، مصرف کننده محصولات داخلی باشیم؛ ضمن اینکه از این مسئله می‌توانیم برای صادرات نیز استفاده کنیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار