دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: مهمترین چالش فراروی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مربوط به حوزه کشاورزی و مقوله مهندسی ژنتیک است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با اشاره به شرایط تحریم کشور و ضرورت خودکفایی صنعت غذایی کشور، بیان کرد: اگر کشوری در حوزه مواد غذایی وابستگی داشته باشد، به طور حتم برای قطع این وابستگی و رفع نیازهای داخلی باید دارای سناریو و نقشه راه متکی بر علم و فناوری باشد.
قانعی افزود: با در نظر گرفتن آمار گرسنگی و تاثیرات نامطلوب کمبود آب بر کشاورزی در کشورهای در حال توسعه و کمتر توسعه یافته و همچنین افزایش جمعیت جهان در طول سالهای آینده، کشورهای دنیا در حال برنامه ریزی برای استفاده از فناوریهای جدید به منظور تولید دو برابری غذا در زمینهای موجود هستند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری خاطر نشان کرد: مهمترین چالش فراروی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مربوط به حوزه کشاورزی و مقوله مهندسی ژنتیک است. در این حوزه نیاز داریم یک نقشه راه علمی تعریف کنیم.