
کد خبر:۷۹۰۱۱۸
در خواست نتانیاهو از همتای انگلیسی خود برای جدیت در مقابل ایران
نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گفت که در سفر اخیر خود به لندن با مقامات انگلیسی و وزیر دفاع آمریکا اغلب درباره موضوع ایران گفتگو کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی صبح امروز در نشست هفتگی کابینه به جزئیاتی از سفر اخیر خود به انگلیس اشاره کرد.
وی گفت: «من از سفر لندن و دیدار با "بوریس جانسون" نخست وزیر و "بن والاس" وزیر دفاع انگلیس و "مارک اسپر" وزیر دفاع آمریکا باز میگردم.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «تقریبا اغلب مذاکرات با آنها درباره ایران و گروههای وابسته به ایران به خصوص حزبالله بوده است. همچنین گامهای ضروری که توسط اسرائیل اتخاذ شده و باید در آینده با هماهنگی آمریکا در وهله نخست انجام شود نیز مذاکره شد.»
نخستوزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گذشته در دیدار با نخستوزیر انگلیس از این کشور خواست در مقابله با رفتارهای ایران از خود جدیت نشان دهد.
این در حالی است که جانسون در دیدار با نتانیاهو بر اهمیت مذاکره و گفتگو با ایران تاکید کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.