به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن بیانیه به شرح ذیل است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
برخی جریانات رسانه ای_سیاسی چه در داخل و چه در خارج که با پرداختن به مسئله ی فساد، خواسته یا ناخواسته سعی در کانالیزه کردن افکار عمومی دارند و همچنین هیاهوی رسانه ای اخیر درپی احکام صادره برای برخی کارگران و معترضان اتفاقات نیشکر هفت تپه، حاشیه هایی به دنبال داشته است که در ذیل به آن پرداخته می شود.
یکم . عدالت و عدالت طلبی یکی از آرمان های بلند نظام جمهوری اسلامی و سرفصلی مهم در کتاب زندگی پیامبران الهی بوده و همواره ملت ایران در مسیر رسیدن به آن هزینه ها داده اند . از انقلاب مشروطه تا جنگ هشت ساله لحظه لحظه چشمه ی عدالت طلبی جریان دارد ، مردمی که در راه رسیدن به آرمان هایشان سختی های زیادی را به جان خریده اند نمی پذیرند که ایرادات قانونی در بحث برخورد با اعتراضات صنفی منتج به عدم رسیدن آنها به حقوق شان گردد همان قوانینی که این اجازه را به خاطیان ثروتمند می دهد که با قرار وثیقه های میلیاردی از بند زندان رهایی یابند و مفسدین در جامعه راست راست راه بروند حال آنکه کارگر جامعه در بند زندان بپوسد . همه ی چارچوب ها از نظام توزیع ثروت گرفته تا بحث پیشگیری از وقوع جرم در برخورد با فساد باید به طور هماهنگ و معتدل اجرایی شود.یکی از موضوعات چالش برانگیز امروز آن است که بدون درک صحیح ابعاد قضایا بر برخی اعتراضات معقول برچسب اقدام علیه امنیت ملی زده می شودکه این موضوع به هیچ وجه مورد قبول و مبتنی بر وجدان جمعی جامعه نیست.
ایرادات قانونی و اجرایی در ساختار نظام جمهوری اسلامی در رابطه با حمایت قانونی و نظامند از اعتراضات صنفی و رفاهی در درون حاکمیت شاید کلان ترین و مهمترین نقطه ی کمتر دیده شده در حوادث اخیر باشد بدون شک این مهم که یکی از نظام سازی های ضروری برای گام دوم انقلاب اسلامی می باشد نیازمند تغییر و اصلاح برخی قوانین توسط قوه ی مقننه و در ادامه اجرای صحیح و ساماندهی درست این قضیه توسط وزارت کشور و سایر نهادهای مسئول می باشد.
دوم . روی دیگر صحبت خطاب به کسانی است که هراتفاقی ولو کوچک را مستمسکی جهت چنگ انداختن به صورت نظام اسلامی و تشکیک در اصل روند چهل ساله و عمیق انقلاب اسلامی می کنند. انقلاب اسلامی همچون موجودی زنده در پی اصلاح ایرادات خود می باشد اهل اصلاح هست اما اهل تجدید نظر طلبی نیست . بدون شک شجره ی طیبه ی جمهوری اسلامی که با آرمان های روشن استقلال طلبانه و آزادی خواهانه ی ملت ایران بنا نهاده شد اساسی ترین فلسفه ی وجودی آن عدالتخواهی و چشاندن طعم رفاه به طبقات محروم و مستضعف جامعه می باشد ؛ نیک می دانیم که امروز جمهوری اسلامی به دلیل ساختارهای معیوب و غیرانقلابی و مصلحت اندیشی های غیر درست و همچنین مدیریت های ناکارآمد و غیرعلمی با آرمان های عدالتخواهانه ی مردم ایران فاصله ی قابل توجهی دارد اما این مسئله هرگز باعث درهم ریختگی نظام محاسباتی و پناه آوردن ملت به دامن آلوده ی بدخواهان ملت ایران نخواهد شد.چراکه می دانیم در آن دامن راهی برای زیست آزادانه و مستقل و توحیدی ملت ایران نیست.
سوم . قوه ی قضاییه در گام دوم انقلاب اسلامی باید برخورد صریح و قاطع با کانون های قدرت و فساد شکل گرفته در درون نظام جمهوری اسلامی را سرلیست اولویت های خود قرار دهد . حجم بالای ویژه خواری ، اختلاس ، زمین خواری و دست اندازی به اموال عمومی قطعا با تعارفات و مصلحت اندیشی های غیر واقعی و چشم پوشی از فساد اصحاب قدرت و مکنت قابل علاج نیست . این میدان برخورد قاطع و فوری می طلبد لکن این برخورد قاطع باید توامان اصلاح ساختارهای فسادزا را نیز به همراه داشته باشد. اصلاح ساختارهای غیرعلمی و غیرشفاف و فساد زا جز با مطالبه ی عمومی میسر نخواهد بود . قوه ی قضاییه باید با صراحت ضعف های قانونی که باعث شکل گیری فساد شده با مردم درمیان بگذارد و از ظرفیت عظیم افکار عمومی برای مبارزه با این محورها استفاده کند و از طرفی نقش خود را درحمایت همه جانبه از گروه های مردمی و افرادی که شجاعانه در پی مطالبه گری و مبارزه با اژده های هفت سر فساد هستند به خوبی ایفا کند.
چهارم . انتظار از قوه ی قضاییه آن است که حق و عدالت را مبنای قضاوت قرار داده و جوسازی های رسانه ای عاملی بر تصمیم گیری و آرای صادره از سوی قضات نشود. چراکه اگر بنا باشد تسلیم جوسازی ها و غوغاسالاران شود بدون شک توان قدم نهادن در راه دشوار مبارزه با اژده های هفت سر فساد را نخواهد داشت.
پنجم . دفاع از حقوق کارگران و محرومان باید سرلیست اولویت های تمام مجموعه ی مدیران کشور در هر سه قوه و غیر آن باشد اما جریانات سیاسی و افرادی که به بهانه ی آرای صادر شده برای برخی کارگران نیشکر هفت تپه دست به اعلام موضع و اظهار نظر زده اند خود در مظان اتهام اند همانانی که کارنامه ی درخشانی در بستن دهان منتقدان دارند در کرسی نمایندگی مجلس یا هیئت دولت و غیر آن برای این کارگران چه کرده اند؟
برای شفاف سازی نظام مالی و اقتصادی کشور چه کرده اند ؟ همانانی که ظاهرا تاب شفاف شدن آرای خود در مجلس را هم ندارند ! و مفسدان اقتصادی را سرمایه نظام می دانند ! مگر ایجاد هفت تپه و هفت تپه ها محصول مدیریت غیرمسئولانه همین شماهای برج عاج نشین نیست ؟!
همانطور که در ابتدا عرض شد جمهوری اسلامی نیازمند سازو کارهای رسمی برای شنیده شدن صدای مظلومیت کسانی که به دادخواهی در درون نظام جمهوری اسلامی برآمده اند دارد لکن نباید ریشه ها را نادیده انگاشت و بنا نیست کسانی که خود باید پاسخگوی نابه سامانی های اقتصادی امروز باشند در جایگاه مدعی نشسته و از پاسخگویی بگریزند.
والسلام علی من اتبع الهدی