
کد خبر:۷۹۰۴۹۸
از سوی سخنگوی وزارت خارجه؛
حمایت ایران از کشورهای اسلامی برای ممانعت از استمرار تجاوزات صهیونیست
سخنگوی وزارت امور خارجه اعلان نیت خبیث نتانیاهو درباره الحاق بخشهایی از کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی را به شدت محکوم کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه اعلان نیت خبیث نتانیاهو درباره الحاق بخشهایی از کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی را به شدت محکوم کرد.
وی سرگرم شدن برخی کشورهای عربی که داعیه رهبری جهان عرب را دارند به امور حاشیهای و مشغول شدن به جنگ و برادر کشی در یمن با حمایت حامیان رژیم اشغالگر قدس و دوستی با رژیم صهیونیستی و همپیمانی با نتانیاهو را فرصتی برای رژیم اشغالگر قدس برای علنی سازی نیات پلید این رژیم کودک کش دانست و اظهارداشت: نتانیاهو یک روز با اتهام پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران و روز دیگر با اعلان نیت خبیث خود در انضمام بخشهای دیگری از فلسطین به دنبال کسب رای برای باقی ماندن در قدرت و استمرار توسعه طلبی و تجاوز است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اجلاس سازمان همکاری اسلامی افزود: جمهوری اسلامی ایران از هر اقدام جمعی کشورهای اسلامی برای ممانعت از استمرار تجاوزات و توسعه طلبیهای رژیم غاصب فلسطین، حمایت میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.