رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی از تبدیل شدن برخی خانهها به بانک انتقاد کرد و از هموطنان خواست تا اشیای قیمتی خود را به صندوق امانات بانکها بسپارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محسن حسن خانی در پاسخ به این سئوال که موضوع توسعه صندوق امانت بانکها به کجا رسید؟ گفت: هم اکنون صندوق امانات بانکها فعال هستند و یکی از توصیههای ما به مردم این است که حتما برای نگهداری اشیای قیمتی خود از صندوق امانات بانکها استفاده کنند.
وی ادامه داد: اکنون در سرقت از منازل بیشتر طلا، پول نقد و دلار سرقت میشود این در حالی است که برخی از خانهها تبدیل به بانک شده است، برخی پول را به طلا تبدیل کرده اند و طلاها را در گاو صندوق گذاشته اند با این تصور که سارق گاوصندوق را با خود نمیبرد.
حسن خانی اضافه کرد: برخی از سارقان، حرفه شان این است که یک جا گاو صندوق را ببرند، برای سارق حرفهای کاری ندارد که گاو صندوق را یک جا سرقت کند.
وی افزود: بهترین راه حلی که کارشناسان ما به آن رسیده اند، این است که هموطنان اشیای قیمتی خود را به صندوق امانات بانکها بسپارند، اما باید بانک مرکزی صندوق امانات بانکها را در تمام استانهای کشور توسعه دهد.
حسن خانی گفت: البته اگر مردم پیشنهاداتی غیر از پیشنهاد ما مبنی بر نگهداری اشیای قیمتی در صندوق امانات دارند، ارائه دهند این به این معنا نیست که ما در این زمینه همه مسائل را میدانیم گاهی به ذهن مردم پیشنهادهایی خطور میکند که به ذهن پلیس نمیرسد.
برخی طلاهای خود را در یخچال نگهداری میکنند
رئیس پلیس آگاهی تاکید کرد: در حال حاضر پیشنهاد پلیس سپردن اشیای قیمتی به صندوق امانات است. به هموطنان توصیه میکنیم، پول زیاد، طلا و دلار را در منزل خود نگهداری نکنند، برخی مقدار زیادی طلا را خریداری کرده و در یخچال خانه نگهداری میکنند در حالی که اولین مکانی که به ذهن سارق میرسد یخچال و زیر گلدانها است.
سردار حسن خانی ادامه داد: مسائلی که به ذهن مردم میرسد پیش از آن به ذهن سارق رسیده است که اشیای قیمتی در کجای خانه نگهداری میشود؟ هموطنان باید در نظر داشته باشند که اشیای قیمتی خود را در جایی حفاظت شده، نگهداری کنند.
سارقان نیازی به دستگاه طلایاب ندارند
وی در پاسخ به این سئوال که آیا این مطلب که گفته میشود سارقان دستگاه طلایاب دارند، صحت دارد؟ گفت: این موضوع صحت ندارد، سارق نیازی به دستگاه طلا یاب ندارد، سارق حرفهای وقتی وارد منزل میشود، میداند چه مکانهایی را باید بگردد، حداقل در دستگیرهای خودمان به این مساله نرسیده ایم که سارقان دستگاه طلایاب دارند.
وقوع سرعت را سریع گزارش دهید
وی تاکید کرد: در کشف سرقت زمان خیلی مهم است براین اساس این ساز و کاری اندیشیده شده است که هموطنان به محض وقوع سرقت با ۱۱۰ تماس بگیرند و وقوع سرقت را سریع گزارش دهند تا در شرایطی که لازم است مامور در صحنه حاضر شود.
حسن خانی افزود: یک ساعت طلایی در کشف جرم داریم، اگر آن ساعت طلایی بگذرد کشف سرقت طولانیتر میشود بر این اساس هموطنان باید سریع وقوع سرقت را گزارش دهند.
کسانی در منزل طلا دار خودشان سارق هستند پلیس باید قبل از هرکسی بقیه آنها بکیرد
ناشناس
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی !!؟ همه کسانی که در منزل طلا دارند سارق هستند !!؟
دانشمند !! ، اونهایی که دزدند طلا رو اب میکنند و میفروشن نمیرن همونطوری نگه دارن و بفروشن که دردسر بشه واسه شون
میفرمایید پلیس بره هرکی تو خونه اش طلا داره بگیره !!!!؟ خوبه شما پلیس نشدی با این راهکار ت
برای غیر ممکن کردن ورود سارقین ابتدا باید معابر ورودی را در منزل یا محل کار شناسایی کرد. برای مثال، درب ورودی، عموما معبر اصلی و بالکن، پاسیو، نورگیر و پنجره ها، معابر دیگری هستند که اگر غیر قابل نفوذ شوند، دیگه اهمیتی نداره که حتی سارقین بتونن مشاعات را رد کنند و پشت درب و پنجره های منزل و محل کار برسند، ولی برای رسیدن به این مهم، ابتدا باید الفبای سرقت رابدانیم و بر اساس توصیه های افراد غیر مطلع مثل آهنگر، فروشنده دربهایی که متقلبانه ضد سرقت معرفی میشوند، فروشندگان دوربین و دزدگیر که مطلقا نگاه حفاظتی ندارند و فقط نگاهی نظارتی دارند جدا خوداری کنیم، خوب حالا برای مثال وقتی میشنوید که دزدان درب را تخریب کرده اند یا شکسته اند، منظور قفل درب است و در واقع اصلا برای سارقین فرقی نداره که درب ورودی از این دربهایی باشه که تحت عنوان ضد سرقت فروخته میشن یا حفاظ آکاردئونی یا حتی درب یک گاوصندوق، چون سارقین فقط قفلهاشو باز یا تخریب میکنند و مطلقا اهمیتی نمیدن جنس درب از چیه. پس برای اینکه حتی اگر سارقین تونستن تا پشت درب هم بیان، نتونن وارد بشن، صرف نظر از استقامت لولاها، فقط قفلی که روی درب نصب شده باید هوشمند ضد دیلم باشه به صورتی که با شاه کلید، هک و تخریب از طریق توپی زنی و دیلم زنی باز نشه، مثل قفل هوشمند ضد دیلم گاردمن که بدون هیچ اما و اگر و بهانه ای ورود سارقین از طریق دربهای ورودی را غیر ممکن میکنه و همچنین برای اینکه سارقین نتونن از بالکن، پاسیو، نورگیر و پنجره ها وارد شوند، باید حفاظ ضد دیلم مقابل آنها نصب کنیم که سارقین نتوانند با آچار یا دیلم، میله ها را از جای جوش بشکنند، خم کنند یا با جک بین میله ها فاصله بندازن
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
دانشمند !! ، اونهایی که دزدند طلا رو اب میکنند و میفروشن نمیرن همونطوری نگه دارن و بفروشن که دردسر بشه واسه شون
میفرمایید پلیس بره هرکی تو خونه اش طلا داره بگیره !!!!؟ خوبه شما پلیس نشدی با این راهکار ت