آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۲۱۹۵
ظریف:

چیزی برای جلوگیری از همکاری و شراکت ما با کشور های همسایه وجود ندارد

وزیر خارجه کشورمان گفت: باید بدانیم که دیگران هرگز از ما محافظت نخواهند کرد و هرگز نمی‌توانند امنیت ما را تامین کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز با حضور در مراسم پنجاه و دومین سالروز تاسیس اتحادیه آسیای جنوب شرقی (آسه آن) در تهران به ایراد سخنرانی پرداخت.

بخش‌هایی از سخنان وزیر امورخارجه در این مراسم به شرح زیر است:

با نام خدا

در زمانی که چندجانبه گرایی در خطر است و هنگامی که یکجانبه گرایی در حال تخریب دستاورد‌های ۷ دهه اخیر ما می‌باشد، مشاهده موفقیت آسه آن که مهترین کشور‌های آسیایی را گرد هم آورده نشانه امیدواری است.

مردمی که می‌توانند برای آینده بهتر فکر بکنند نه فقط برای شهروندان خود بلکه حتی برای شهروندان جامعه جهانی.

آسه آن امروز ۵۲ سالگی خود را جشن می‌گیرد که درس ارزشمندی است درباره گردهم آمدن و هم افزایی برای پیشرفت در کنار یکدیگر.

آسه آن مثال خوبی است از این که ما می‌توانیم بهتر عمل کنیم چه به صورت جمعی و یا فردی، بخصوص برای ما در این منطقه که برخی سعی کرده اند امنیت را از بیرون خریداری کنند و به کشور‌های خارج تکیه نمایند.

من به سنگاپور برای امضای سند الحاق ایران به پیمان مودت و همکاری سفر کردم که نشانه و تایید خوبی است
از علاقمندی ما برای همکاری با دوستان آسیایی.

علاقمند به گسترش زمینه‌های همکاری با اعضای آسه آن هستیم. ما همچنین علاقمند به توسعه همکاری بین سازمان‌های منطقه‌ای از جمله آسه آن و اکو هستیم.

می‌خواهم به دوستان و همسایگانمان اعلام کنم که چیزی برای جلوگیری از همکاری و شراکت ما وجود ندارد هیچ چیزی نمی‌تواند جلوی پیوند ما را برای همکاری بگیرد. باید بدانیم که دیگران هرگز از ما محافظت نخواهند و هرگز نمی‌توانند امنیت ما را تامین کنند. آسه آن نمونه خوب و موفقی است برای ما و همسایگان که از آن درس بگیریم که با همکاری و تعهد می‌توانیم آینده بهتری برای مردم و منطقه بسازیم.

این مهم است نشان دهیم که نگاه به خود و کار با مردم خود همیشه موفقیت آمیزتر بوده است.

ما در ایران احترام زیادی برای کشور‌های آسه آن قائلیم. ما به موفقیت‌های شما احترام می‌گذاریم. اگر می‌خواهید دیگران به شما احترام بگذارند بایستی به خودتان احترام بگذارید و آسه آن نمونه خوبی از احترام به خود است ما می‌خواهیم همکاری بیشتری با آسه آن در کلیه زمینه‌ها داشته باشیم.

ما تمایل داریم که به شریک گفتگویی آ. سه. آن تبدیل شویم. ما می‌خواهیم اعلام کنیم که نگاه ج. ا. ایران به همکاری و رسیدن به مرحله شراکت گفتگویی است.

ما باور داریم که شراکت واقعی را می‌توانیم با آ. سه. آن داشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار