کد خبر:۷۹۲۷۹۱
غلامی مطرح کرد

۵۰۰ قرارداد مشترک بین مراکز علمی داخلی و خارجی در حال اجراست / افزایش محسوس روابط بین‌الملل در کنار تمام محدودیت‌ها

وزیر علوم گفت: روابط علمی و بین المللی ایران باوجود تمام محدودیت‌ها افزایش محسوسی داشته؛ به طوری که تاکنون ۵۰۰ قرارداد مشترک با مراکز علمی داخلی و خارجی به امضا رسیده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، نشست آئین‌نامه اجرایی بند «الف» ماده ۶۴ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، مصوب جلسه هفتم بهمن‌ماه ۱۳۹۷ هیئت‌وزیران با موضوع «تأسیس شعب مشترک دانشگاهی در داخل» با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در ابتدای این نشست منصور غلامی وزیر علوم با اشاره به سالروز تجاوز رژیم صدام به ایران اسلامی و آغاز هفته دفاع مقدس تصریح کرد: یاد و خاطره شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس همواره باید پاس داشته شود. امروز در آستانه سالروز شروع جنگ تحمیلی و دفاع مقدس قرار داریم و بایستی این پاسداشت بیش از سایر ایام سال مورد توجه قرار گیرد. همچنین در آستانه شروع سال تحصیلی جدید و آغاز برنامه‌های جدید پیش روی آموزش عالی قرار داریم.

وی با اشاره به شفافیت آئین‌نامه اجرایی و قوانین مرتبط با این بخش ادامه داد: هدف ما از تأسیس این مؤسسات، بهره گرفتن از آثار مثبت و دستاورد‌های دانشگاه‌های بین‌المللی است. اصل دستاورد‌ها باید مدنظر باشد؛ نه فقط داشتن چند تابلو به‌عنوان دانشگاه‌های مشترک.

وزیر علوم  اظهار کرد: امروزه روابط علمی بین‌المللی ایران، به‌ رغم همه فشار‌ها و محدودیت‌های چند سال گذشته، افزایش محسوسی داشته است. حدود ۵۰۰ قرارداد مشترک بین مراکز علمی داخلی و خارجی در حال اجرا است و طی این قرارداد‌ها تعداد بسیاری استاد و دانشجو در قالب فرصت‌های مطالعاتی در رفت‌وآمد هستند.

وی تصریح کرد: مقالات مشترکی که حاصل همین همکاری‌ها در سه چهار سال گذشته بوده آمار رو به رشدی داشته و به ۵۶ هزار مقاله مشترک رسیده است. هدف ما این است که بتوانیم روابط علمی بین‌المللی پایدار و ثابتی داشته باشیم.

حسین سالار آملی، قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در ادامه با اشاره به اینکه این نشست، نخستین جلسه درخصوص آئین‌نامه مربوطه است؛ بیان کرد: در سال‌های گذشته مشکلی قانونی بر سر راه تأسیس شعبه خارجی دانشگاه‌های بین‌المللی در ایران وجود داشت. در قانون برنامه ششم توسعه، همکاران آموزش عالی با همکاری حقوقدانان نهاد‌های ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان تمهیداتی را اتخاذ کردند تا دانشگاه‌های خارجی بتوانند در قالب دوره‌های مشترک در کشور حضور داشته باشند.

همچنین در پایان این نشست، احکام صادر شده برای اعضای کارگروه بند «الف» ماده ۶۴ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از سوی منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به آنان اهدا شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار