آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۳۷۱۰
میرناصر:

همه کارگران بازداشت شده هپکو با قید وثیقه آزاد شدند / پرونده کارگران بازداشتی بسته نشده

یکی از کارگران هپکو خبر آزادی کارگران بازداشت شده در جریان اعتراض کارگری در دوشنبه هفته گذشته را تأیید کرد و گفت: همه این افراد با قید وثیقه آزاد شده اند و پرونده آنان در دادگستری باز است.

سیدامیر میرناصر، یکی از کارگران هپکو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خبر آزادی همه کارگران بازداشت شده این شرکت را تأیید کرد و گفت: کارگران با قید وثیقه‌های فیش یا سند آزاد شده اند و تازه پرونده آن‌ها در دادگستری باز شده است.

میرناصر گفت: این تصور غلط است که کارگران آزاد شده و دیگر با دادگاه کاری ندارند، این افراد باید از یک یا دو هفته آینده به دادستانی مراجعه کنند، دادگاه برای آن‌ها برگزار شود.

این کارگر هپکو افزود: پس از برگزاری دادگاه است که کارگران یا تبرئه می‌شوند یا حکم می‌گیرند.

وی به احکام صادر شده برای برخی کارگران هپکو در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: در آن زمان هم رسانه‌ها خبر آزادی کارگران را زدند، اما بعد از مدتی برای ۱۵ نفر از همکاران ما احکام ۶ تا یک سال حبس یا ۷۴ ضربه شلاق صادر شد.

میرناصر خاطرنشان کرد: این احکام در سال ۹۶ صادر شده و به دلیل اینکه پرونده هنوز باز است، اجرا نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار