رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: این دانشگاه بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی را با سرمایهگذاری خارجی و در مدت چهار سال به بهرهبرداری خواهد رساند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در طول چند دهه گذشته اقدام اساسی برای توسعه تختهای آموزشی و درمانی در منطقه شرق تهران صورت نگرفته است به گونهای که هم اکنون بار درمانی حدود دو و نیم میلیون نفر در شرق تهران و شهرستانهای شرقی استان تهران بر دوش بیمارستان امام حسین «ع» است و در این سالها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرغم اینکه قطب آموزش پزشکی و قطب درمانی است، از بیمارستان آموزشی مدرن محروم بوده است.
آقاجانی تصریح کرد: وجود بسیاری از شریانهای اصلی در شرق تهران و همجواری با استانهای شمالی موجب شده است تا حجم بالایی از مجروحین حوادث ترافیکی و بیماران اورژانس به مراکز درمانی دانشگاه ارجاع شود که این موضوع، توسعه خدمات درمانی را بسیار پر اهمیت کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه این دانشگاه بر اساس سطحبندی خدمات درمانی، تا سال ۱۴۰۴ در منطقه تحت پوشش خود نیازمند احداث ۱۰ هزار تخت جدید است؛ تاکید کرد: با نیازسنجیهای صورت گرفته و بررسیهای کارشناسی، احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی مدرن و پیشرفته از دو سال قبل در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت که پس از اقدامات لازم و پیگیریهای گسترده، شورای اقتصاد با احداث این بیمارستان موافقت کرد.
وی با اشاره به اینکه این بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی با سرمایه گذاری خارجی و در مدت چهار سال به بهره برداری خواهد رسید؛ یاد آور شد: این بیمارستان در قالب استانداردهای بینالمللی بیمارستانهای سبز، ایمن و هوشمند احداث خواهد شد که شامل مصرف بهینه برق و انرژی، پساب و پسماند استاندارد بیمارستانی، ضریب بالای ایمنی بیماران و سایر مختصات این نوع بیمارستانهای پیشرفته در دنیا است.
آقاجانی افزود: زمان آغاز به کار این پروژه همزمان با اخذ مجوزهای قانونی، فاز صفر و یک شامل طرحهای مطالعاتی، جمعیت شناسی، اقتصادی، نیاز سنجی پروژه در منطقه شرق تهران و همچنین تهیه نقشههای اجرایی و فنی به اتمام رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تشریح برنامههای این دانشگاه برای توسعه درمان در مناطق تحت پوشش دانشگاه ادامه داد: علاوه بر جمعیت تحت پوشش پنج و نیم میلیون نفری تهران در دانشگاه روزانه میزبان بیماران بسیاری از مناطق مختلف کشور هستیم که این موضوع بار زیادی را به تختهای بیمارستانی موجود وارد کرده است.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر احداث این بیمارستان به توسعه فضاهای درمانی در بیمارستانهای دیگر نیز پرداختهایم اظهار کرد: علاوه بر این بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی، پروژه بزرگ بیمارستان جدید و مدرن شهدای تجریش با ظرفیت ۷۴۰ تخت با پیشرفت ۷۵ درصد در سال آینده امکان بهره برداری خواهد داشت که با اضافه شدن این ظرفیت در کیفیت و کمیت خدمات درمانی در شهر تهران شاهد رشد محسوسی خواهیم بود.
آقاجانی در پایان از معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، شورای اقتصاد، مدیریت سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان حفاظت محیط زیست که در تحقق این امر دانشگاه را یاری کردهاند تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است؛ احداث بیمارستان جدید ۱۰۰۰ تختخوابی شرق تهران در حالی آغاز میشود که از سال ۱۳۶۵ با تأسیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تا کنون هیچ بیمارستان جامع جدیدی در دانشگاه به بهره برداری نرسیده است. ظرفیتهای این بیمارستان مدرن میتواند بسیاری از نیازهای درمانی منطقه شرق شهر و استان تهران و بیماران فوق تخصصی ارجاعی از سراسر کشور را مرتفع کند.