به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حاجیمیرزایی در نشست شورای اداری که در سالن تدبیر استانداری برگزار شد اظهار داشت: برای مدارس کانکسی مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه که بیش از ۲۰ دانشآموز دارد تا پایان سال چارهاندیشی میشود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تجهیز سیستم گرمایشی مدارس اعتبار لازم تخصیص داده شده است گفت: سرمایهگذاری لازم در رابطه با تجهیزات هنرستانها، ساخت مدرسه استثنایی، پروژههای نیمه تمام با کمک خیرین در حال انجام است.
حاجیمیرزایی افزود: از زمان زلزله آبانماه سال ۹۶ تاکنون سرانه فضای آموزشی در استان کرمانشاه ۷۰ سانتیمتر بیشتر شده و دو متر بیشتر از میانگین کشوری است.
وی با اشاره به اینکه مسائل آموزش و پرورش را نمیتوان به جز در پرتو مشارکت عمومی و همگانی پیش برد عنوان کرد: آموزش و پرورش بخش پیوستهای از تمام نظامهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است و اگر بنا باشد آموزش و پرورش کار خود را انجام دهد و دیگر دستگاهها نیز کار خود را انجام بدهند و بین آنها پیوستگی ایجاد نشود کاری از پیش نمیرود لذا شورای آموزش و پرورش باید تسریع یابد.
وی با بیان اینکه کنکور مایه انهدام نظام آموزشی است زیرا اکنون فقط یک معیار برای سنجش وجود دارد بیان کرد: باید کنکور از نظام آموزشی برداشته شود و آنچه که جایگزین کنکور میشود باید جامع و کامل باشد و باید دستگاههای مختلف به این منظور گزینههای مختلفی را برای دانشآموزان تعریف کنند.
حاجیمیرزایی با اشاره به اینکه دانشآموزان پس از فارغالتحصیل شدن باید با کسب مهارتهای اولیه بتوانند وارد عرصه کار و تلاش شوند گفت: رویکرد سند تحول در مفهوم به مفهوم فهم پرسشگری، نقادی، درک هویت خود و حضور در عرصههای سازندگی است و باید اقتصاد ۱۰ هزار میلیاردی کشور را به راه درست و به سمت نظام تعلیم و تربیت هدایت کنیم.
وی با اشاره به اینکه دسترسی به فرصت آموزشی در سراسر ایران بسیار گسترده شده است و ۵۱ درصد مدارس کشور در روستاها قرار دارد عنوان کرد: عدالت در آموزش یک نیاز ضروری است.