کد خبر:۷۹۴۵۰
رئيس سازمان بازرسي كل كشور:

با مديران دوشغله برخورد جدي صورت گرفته است

رئيس سازمان بازرسي كل كشور گفت: سعي كرديم در خصوص مديران دو شغله هاي ورزشي اندكي مراعات كنيم، ولي در ساير حوزه با جديت برخورد كرده ايم.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از زنجان، حجت‌الاسلام مصطفي پورمحمدي  ديشب در نشست خبري  گفت: پس از انقلاب، اطلا‌ع‌رساني در كشور رشد چشمگيري داشته است که حوزه اطلاع‌رساني، تبادل اطلاعات، نقد و تحليل و هدايت افكار عمومي از جمله كاركرد‌هاي مهم جامعه رسانه‌اي محسوب مي شوند.

وي با بيان اينكه رسانه‌هاي كشورمان به بلوغ قابل توجهي دست يافته‌اند، اظهار داشت: ما به رسانه ها به عنوان يک همکار نگاه کرده و به تعامل با آنها اهتمام مي ورزيم.

رئيس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به نقش 20 درصدي سازمان بازرسي در خصوص نظارت، تصريح كرد: 30 درصد نظارت بر عهده سازمان‌ها و نهادهاي ديگر است و 50 درصد مابقي نيز بر عهده رسانه‌هاست كه در اين زمينه نقش مهمي دارند.

پورمحمدي درخصوص برنامه‌ هاي سازمان بازرسي براي افزايش نظارت اين سازمان اذعان داشت: گسترش توانايي‌هاي داخل سازماني، ايجاد شبكه‌هاي سريع و بانك‌هاي جامع، آموزش و كار حرفه‌اي از جمله ظرفيت سازي‌هاي درون سازماني است.

وي بيان داشت: در مبارزه با مفاسد اقتصادي نبايد آدرس غلط به افکار عمومي داد، در جدال هاي سياسي و براي از ميدان به درکردن حريف از موضوع اغفال مانند مبارزه با مفاسد اقتصادي استفاده مي شود، كه نبايد اين گونه رفتار كرد.

رئيس سازمان بازرسي كل كشور سپس از2700 مورد بازرسي در سال گذشته در سطح کشور خبر داد و گفت: در اين زمينه در حدود 16 هزار مورد نيز رسيدگي به شکايات صورت گرفته است.

پور محمدي افزود: در سال گذشته همچنين 11 هزار هكتار از اراضي از دست زمين‌خواران باز پس گرفته شده است.

وي با اشاره به آخرين وضعيت پي گيري مديران دو شغله در كشور اظهار داشت: سعي كرديم در خصوص دو شغله هاي ورزشي اندكي مراعات كنيم، ولي در ساير حوزه با جديت برخورد كرده ايم.

وزير سابق کشورمان خاطرنشان كرده است: هم اکنون به دليل تذكرهاي مكرر، ميزان دوشغله ها كاهش چشمگيري داشته است.

پورمحمدي با بيان اينکه از اين پس از بازرسان افتخاري و تشكل‌هاي و نهادهاي مردمي در زمينه بازرسي استفاده مي کنيم، گفت: در اين زمينه اقدامات در برخي استان‌ها آغاز شده است و تلاش داريم اين اقدامات را در همه استان‌ها گسترش دهيم.

وي در مورد روند مبارزه با مفاسد اقتصادي در كشور يادآور شد: در زمينه مبارزه با مفاسد اقتصادي نبايد آدرس غلط به افكار عمومي بدهيم، يكي از حربه‌هايي كه براي از ميدان به دركردن حريف سياسي استفاده مي‌شود، مفاسد اقتصادي است كه نبايد اين گونه برخورد شود./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار