دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی اعلام کرد: با گسترش سطح زیر کشت گیاهان دارویی و صنایع مرتبط، ظرفیتهای جدیدی برای ایجاد اشتغال پایدار به وجود میآید.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در خصوص استان سیستان و بلوچستان با تاکید برظرفیتهای اقلیمی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: طرحهای اشتغال زا با محوریت گیاهان دارویی دارای اولویت بالای است. در حال حاضر سطح زیر کشت گیاهان دارویی از کمتر از ۱۰۰ هکتار در سال ۹۰ به ۲۰۰۰ هکتار در سال جاری رسیده است و امیدوار هستیم با حضور شرکتهای دانش بنیان در استان سیستان و بلوچستان مشاغل جدیدی بر اساس زنجیره ارزش صنعت گیاهان دارویی و داروهای گیاهی ایجاد شود.
وی افزود: طرحهای مختلفی در حوزه گیاهان دارویی به صورت موازی در این استان در دست اقدم است که مشتمل بر یک زنجیره ارزش از کشت تا فرآوری و صادرات است. با توجه به وجود عرصههای طبیعی کم نظیر و برخورداری استان از زمینهای مستعد کشاورزی، برخی از این طرحها در مقیاس انبوه در حال پیگیری است و از قابلیت بالاتری برای ایجاد اشتغال و رونق تولید نسبت به برخی دیگر از حوزهها برخوردار است.