آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۵۳۱۹
رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه امیرکبیر:

مهمترین ابزار برای پیشرفت در حوزه آزمایشگاهی، تیم‌سازی است

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه امیرکبیر گفت: مهمترین ابزار برای پیشرفت در حوزه آزمایشگاهی و تولید و فناوری، کار گروهی و تیم سازی است.
مهمترین ابزار برای پیشرفت در حوزه آزمایشگاهی، تیم‌سازی است
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانجشو، نیکبخت رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه امیرکبیر در نشست رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی که هم اکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال برگزاری است، گفت: ایران در حال حاضر در یک جنگ اقتصادی تمام عیار حضور دارد و شاید این جنگ اقتصادی خیلی بد نباشد، زیرا می‌توانیم از این تحریم‌ها به عنوان فرصت استفاده کنیم. هر کدام از ما باید در این شرایط حساس وظیفه خود را به درستی اجرا کنیم.

نیکبخت با بیان اینکه طی چند سال گذشته در حوزه تولید علم با پیشرفت روبه رو بوده ایم، تصریح کرد: آموزش عالی در دهه ۶۰ به نیروی کار پرداخت، از دهه ۷۰ به بعد تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی افزایش پیدا کرد و در ادامه نیز تعداد انتشارات افزایش یافت این فرآیند موجب شد اکنون ایران در حوزه تولید علم به رتبه ۱۶ جهان و رتبه اول خاورمیانه دست یابد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: ایران بعد از دهه ۶۰ به توسعه و تولید فناوری پرداخت در این زمینه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد تومان فروش داشته ایم. در حقیقت شرکت‌های دانش بنیان و آموزش عالی و مراکز تحقیقاتی به عنوان قطعه‌های یک پازل در کنار هم قرار گرفته اند و با تلاش و پشتکار به این رتبه دست یافته اند.

وی با بیان اینکه یکی از عناصر مهم برای رسیدن به اهداف، شرکت در کار‌های گروهی است، خاطر نشان کرد: مهمترین ابزار برای پیشرفت در حوزه آزمایشگاهی و تولید و فناوری، کار گروهی و تیم سازی است؛ بنابراین هر یک از ما موظف هستیم نقش خود را به بهترین نحو ایفا کنیم. در حقیقت شبکه‌های آزمایشگاهی در راستای نیل به ارتقای سطح خدمات و آزمایشگاه‌های کشور راه اندازی شده اند و امیدوار هستیم این بخش پیش از پیش ارتقا یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار