مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی کشور گفت: شبکه آزمایشگاهی با بیش از ۵۰۰ مرکز و ۱۲ هزار دستگاه در کشور تاکنون بیش از ۲ میلیون خدمت به جامعه صنعتی کشور ارائه کرده است.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، رضا اسدی فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی کشور در نشست رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی که هم اکنون در دانشگاه امیرکبیر در حال برگزاری است، گفت: شبکه آزمایشگاهی اکنون به سن بلوغ رسیده است و خوشبختانه با تلاش، رابطین ۳۱ استان و بیش از ۶۰ شهر در تمام حوزههای صنعتی، هایتک و بخش خصوصی، وزارت بهداشت، وزارت علوم توانسته ایم ارتقا پیدا کنیم.
اسدی فرد با توجه به ۱۵ ساله شدن شبکه آزمایشگاهی و انتظارات از آن افزود: باید با تلاش بیشتر در مسیر بالندگی کشور حرکت کنیم. اکنون مهمترین مسئله ایران، اقتصاد است در حقیقت برای برپا بودن در بین مجامع جهانی باید قوی باشیم. این فرآیند نیازمند اقتصاد قوی است بنابراین باید ظرفیتهای موجود را شناسایی و بسنجیم.
وی با بیان اینکه برای انحصار بازار جهانی نیازمند ارائه محصولات هایتک با قیمت پایینتر از قیمت ارائه شده توسط رقبای خود هستیم، تصریح کرد: نیروی انسانی مهمترین ظرفیت برای رسیدن به این هدف است و شبکه آزمایشگاهی با بیش از ۵۰۰ مرکز در سراسر کشور و ۱۲ هزار دستگاه تاکنون ۲.۲ میلیون خدمت به جامعه صنعتی کشور ارائه داده است. سرمایه اصلی در شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی نیروی انسانی خوانده میشود، در حقیقت تجهیزات در بسیاری از مکانها وجود دارد، اما اگر نیروی انسانی فعال و پویا حضور نداشته باشد نفعی به جامعه نخواهد رسید. نیروی انسانی با نوع نگرش خود باعث میشود تا سرمایههای کشور راکت نماند و به ارتقای جامعه کمک کند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی کشور اظهار کرد: محدودیتهای منابع مالی دانشگاهها باعث شده است که به بحث پژوهش و آزمایشگاه خیلی نپردازند بنابراین تمرکز خود را برای حمایت از این حوزه اختصاص داده ایم. طرح حمایت از هیئتهای علمی شامل همه دانشگاههای کشور اعم از پیام نور، جهاد دانشگاهی، خصوصی و دولتی خواهد بود. همچنین ردیف تخصیصی برای دانشجویان دکتری و پسادکتری اختصاص دادیم. در ماه اخیر ۱۵۰ عضو جدید به باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی افزوده شده است. هدف ما این است که این میزان به ۵۰۰۰ نفر برسد. بسته حمایتی ما برای تمام افراد است و میتوانند بدون هیچ دغدغهای از آن استفاده کنند.
اسدی فرد با بیان اینکه متقاضیان میتوانند با جمع امتیازات خود گرنت دریافت کنند، خاطرنشان کرد: متقاضیان به ازای هر امتیاز از ۳۰ هزار تومان برخوردار میشوند که این امتیازها در آخر به گرنت تبدیل خواهد شد. اساتید دانشگاهها میتوانند گرنت خود را بین دانشجویان ارشد و دکتری تقسیم کنند و به حمایت از آنها بپردازند.