کد خبر:۷۹۵۶۱۲
با همکاری مراکز آموزشی آذربایجان شرقی؛

دانشگاه تبریز به مناسبت هفته جهانی فضا برنامه‌های متعددی برگزار می‌کند

دانشگاه تبریز به مناسبت هفته جهانی فضا برنامه‌های متعددی با محوریت ماه دریچه‌ای رو به ستاره‌ها از ۱۲ تا ۱۸ مهرماه با همکاری دیگر مراکز آموزشی و عمومی استان آذربایجان شرقی برگزار می‌کند.

دانشگاه تبریز به مناسبت هفته جهانی فضا برنامه‌های متعددی را برگزار می‌کند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  به مناسبت هفته جهانی فضا، پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز و شرکت رهپویان اطلس آسمان (کوارکها) برنامه‌های متعددی را با محوریت ماه دریچه‌ای رو به ستاره‌ها را داخل دانشگاه تبریز و دیگر مراکز آموزشی و عمومی شهر تبریز با همکاری شهر کتاب تبریز، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، شهرداری منطقه ۵ و سازمان عون ابن علی برگزار می‌کند.

بنابراین گزارش، این برنامه‌ها از ۱۲ تا ۱۸ مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

هفته جهانی فضا (WSW) مراسمی است که هر ساله از ۴ الی ۱۰ اکتبر توسط مجمع عمومی سازمان ملل به عنوان جشن بین‌المللی علم و فناوری فضایی و سهم آن در بهبود شرایط زندگی بشر برگزار می‌شود. در اکثر کشور‌های جهان طی این هفته برنامه‌های متنوعی در جهت گسترش آگاهی‌های عمومی در مورد فضا و مزایای آن برپا می‌شود.

در سال ۱۹۹۹، مجمع عمومی سازمان ملل، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که به موجب آن، چهارم تا دهم اکتبر هر سال (۱۳ الی ۱۹ مهر)، به عنوان هفته جهانی فضا، انتخاب شد. هدف از این کار هم، ترویج و توسعه دانش فضایی و آشنا کردن مردم و جوانان از نقش فناوری فضایی در زندگی انسان‌ها روی زمین اعلام شد.

دلیل تعیین این تاریخ، بزرگداشت دو نقطه عطف در حوزه دسترسی به فضا است. ۴ اکتبر ۱۹۵۷، تاریخ پرتاب اولین ماهواره ساخت بشر است و روز ۱۰ اکتبر ۱۹۶۷ نیز تاریخ امضای قوانین مربوط به فعالیت کشور‌ها در حوزه کشف و بهره برداری صلح آمیز از فضای ماورای جو از جمله ماه و سایر اجرام آسمانی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار