دبیر علمی همایش یک روزه اورژانسهای انکولوژی با اشاره به بومیسازی داروهای ایمونوتراپی در کشور گفت: علاوه بر طرح این موضوع، جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه اورژانسهای انکولوژی در همایش ارائه میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران دکتر سید امیر انواری، متخصص رادیوانکولوژی در آستانه برگزاری همایش یک روزه اورژانسهای انکولوژی اظهار داشت: این همایش به همت انجمن کلینیکال انکولوژی ایران، ۱۸ مهر با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در هتل پارسیان اوین برگزار میشود.
وی افزود: جراحان انکولوژی، جراحان اعصاب، متخصصین پاتولوژی و هماتولوژیستها از جمله گروههای هدف در این همایش خواهند بود و محور اصلی همایش اورژانسهای انکولوژی با تکیه بر درمانهای نوین است.
دبیر علمی نخستین همایش یک روزه اورژانسهای انکولوژی ادامه داد: درمانهای نوین که در اورژانسهای انکولوژی استفاده میشود همچون IMRT، IgRT، VMAT و. از جمله موضوعاتی است که در این همایش با حضور اساتید و صاحبنظران و شرکت کنندگان مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد.
دکتر انواری با اشاره به اینکه درمانهای هدفمند و ایمونوتراپی از دیگر محورهای علمی این همایش یک روزه خواهد بود، گفت: در حال حاضر انحصار ایمونوتراپی برای ۲ تا ۳ کشور است، ولی خوشبختانه به همت شرکتهای داروسازی داخل کشور و همکاری شرکتهای بین المللی ایمونوتراپی در کشور ما استفاده میشود.
وی از بومی سازی داروهای ایمونوتراپی در کشور خبر داد و گفت: البته برخی از مواد اولیه این داروها از خارج از کشور تهیه میشود و گران است و به همین دلیل اکثر این داروها تحت پوشش بیمه قرار ندارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: ایمونوتراپی برای همه بیماران مبتلا به سرطان استفاده نمیشود و قبل از انجام آن نیاز به آزمایشهای خاص برای بیمار بوده تا بررسی کنیم که آیا این روش قابل استفاده و به صلاح بیمار خواهد بود؟