کد خبر:۷۹۶۲۶۶
در همایش «اکتشاف در عمق فضا» مطرح شد

وزیر علوم برای درخواست از رییس‌جمهور جهت برگزاری جلسات شورای عالی فضایی قول مساعد داد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همایش «اکتشاف در عمق فضا» گفت: برگزاری جلسات شورای عالی فضایی را از رئیس‌جمهور درخواست خواهم کرد.
وزیر علوم برای درخواست از رییس‌جمهور جهت برگزاری جلسات شورای عالی فضایی قول مساعد داد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همایش «اکتشاف در عمق فضا» هفته جهانی فضا را به تمامی فعالان این حوزه تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های انجام شده در این حوزه در جهت کاربست فناوری‌های هوا و فضا در کشور باشد.

وی با بیان این که در دنیا ایران در جایگاه علمی مناسبی قرار دارد، اظهار کرد: ما در علوم و فناوری‌های جدید جایگاه خوبی را داریم و این امر به دلیل حضور یافتن اساتید دانشگاه‌ها و محققان در کشور و همچنین ایجاد ارتباطات علمی با سایر کشور‌های جهان بوده است.

غلامی با تاکید بر این که ما همواره از طرف جامعه با این سوال مواجه هستیم که توانمندی‌های علمی در سطح جامعه به چه اندازه موجب خلق آسایش و توسعه پایدار شده است، اظهار کرد: ما در حال حاضر از زمانی که توسعه فناوری‌ها را آغاز کردیم، آمار خوبی را داریم؛ ولی با آن چه مورد انتظار است، فاصله زیادی داریم.

وزیر علوم ادامه داد: ما در ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر در کاربست فناوری و انتقال آن به جامعه برای تولید ثروت وارد شده‌ایم و از سوی دیگر در معاونت پژوهش‌وفناوری این وزارتخانه از تعداد زیادی از مراکز رشد حمایت می‌کنیم.

غلامی تعداد مراکز رشد ایجاد شده در دانشگاه‌ها را ۱۹۷ مرکز عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر آن ۴۳ پارک نیز در وزارت علوم راه‌اندازی شده است که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها را در دستور کار خود دارند.

وزیر علوم با تاکید بر این که در بعضی از مواقع فناوری ما را با خود به دنبال می‌کشد، اظهار کرد: بر این اساس اگر ما در زمینه توسعه فناوری دیر اقدام کنیم، حتما عقب می‌مانیم؛ از این رو لازم است تا از ظرفیت‌های علمی موجود در کشور استفاده کنیم که این امر نیاز به تلاش‌های مستمر دارد.

غلامی تصری کرد: برنامه‌های کلان ملی می‌تواند با آوردن امکانات و تجربیات پیشرو زمینه توسعه فناوری‌ها به‌ویژه در حوزه هوا و فضا را ایجاد کند.

وزیر علوم همچنین با اشاره به ورود دانشگاه‌های کشور به توسعه فناوری‌های فضایی، ابراز امیدواری کرد که توانمندی‌های ایجاد شده در دانشگاه‌ها در یک برنامه جامع ملی به کار گرفته شود تا سرعت تحولات فناوری را کشور بتواند جبران کند، در غیر این صورت بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های کشور کمتر استفاده می‌شود یا بلا استفاده باقی می‌ماند.

غلامی با تاکید بر این که پژوهشگاه هوافضا از جمله بخش‌هایی است که وزارت علوم از آن حمایت می‌کند، تاکید کرد: برگزاری جلسات شورای عالی فضا را نیز به رئیس جمهور ابلاغ خواهم کرد تا از این طریق بتوانیم سهم قابل توجهی از دانش و علمی که در این حوزه ایجاد می‌شود، به کار گرفته شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار